דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום שלישי, 14 בפברואר 2012

גיליתי עוד סוג של סלמון נחמד

אני מאד אוהבת דג סלמון ולמזלי יש באזור שלי למצוא סלמון טרי בימים מסויימים.
אולם לא תמיד זה זמין והרבה אנשים מוצאים רק סלמון קפוא.
לאחרונה גיליתי מוצר של סלמון אפוי, שכבר מוכן לאכילה. רק לחמם ולאכול.
נחמד, נכון?



ביחד עם תבנית של ירקות מגוונים בתנור, זו יופי של ארוחת צהריים מהירה ומזינה

חומרים

נתח סלמון אפוי (לפי הגודל הרצוי. אני הייתי צריכה 2 נתחים כאלה ל-5 אנשים)
ירקות אפשריים: תפוחי אדמה, בטטות, בצל, שומר, דלעת, דלורית, כרובית, קולרבי, ארטישוק ירושלמי, סלק וכל מה שיש ואוהבים
שמן זית
תבלינים: מלח וכל מה שאוהבים

אופן ההכנה

את נתח הסלמון פשוט מחממים בתנור והוא מוכן. כדאי לעשות זאת ממש לפני הארוחה. 10 דקות הספיקו.
חותכים את הירקות לחתיכות בינוניות, מתבלים בשמן זית ובמלח (ובאילו תבלינים שעוד רוצים. לי מלח גס בהחלט מספיק) ושולחים לתנור המחומם ל 180-200 מעלות לכשעה (אפשר גם מעט פחות. תבדקו)


ו...זהו...
הכל מוכן

נזכרתי לצלם אחרי שנתח אחד כבר חוסל...

וכשתפוחי האדמה חוסלו כמעט ע"י הגדולה...

4 תגובות:

  1. נראה לי עדיף נתח סלמון קפוא ולהכין לבד לא?

    השבמחק
  2. הכי טוב זה להכין מנתח טרי, אח"כ מנתח קפוא.
    זו פשוט עוד אפשרות שהיא מוכנה להגשה מהירה, למי שאין לו אופציה כזו.

    השבמחק
  3. יש בגן שמואל ונראה לי שגם אצל פלדנשטיין

    השבמחק