דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום ראשון, 3 ביוני 2012

קציצות וטחינה

אמא שלי הביאה לי אחרי הלידה קציצות. זו ארוחה מושלמת בעיניי לאחר לידה, רק קצת טחינה בצד ו...זהו


המיוחד בקציצות האלה  הוא שהיא לא הכינה אותן מבשר טחון, אלא מבשר קצוץ.

- מה ההבדל? שאלתי
- פשוט קצצתי את חזה העוף בסכין דק דק.
הוספתי ירקות, עלים ירוקים, ביצה וקצת קצת פירורי לחם.
אה... גרדתי פנימה כמה תפוחי אדמה


חשבתי לי שזה רעיון מעולה למי שאין לו בשר טחון ורוצה לקצץ קציצות, או אם נשארו שאריות מארוחה קודמת.... נכון?

6 תגובות:

  1. ובעיקר זה מראה על המון השקעה ואהבה שנכנסו לקציצות.
    מזל טוב!

    השבמחק
  2. מזל טוב ותתחדשי על התוספת החדשה למשפחה.
    זו הזדמנות לומר שאני ממש אוהבת את הבלוג שלך ומברכת על הרגע שנרשמתי לעדכונים.

    השבמחק
  3. היי ורד,
    מצטרפת לברכות מזל טוב שיהיה לכולכם.
    אני שמחה מאוד שאת עדיין מעדכנת עם מתכונים למרות התחזית הפסימית שלך שלא תוכלי לשלוח מתכונים בחופשת לידה.
    אני מכירה את הקציצות הללו מחמותי והם מאוד מאוד טעימות.

    רציתי לעדכן אותך שביום שישי הכנתי שני מאכלים שלך:
    1. סיניה עם טחינה מלאה - בעלי טען שהטחינה מרירה (ננסה בפעם הבאה עם טחינה לא מלאה) אני וחברתי חשבנו שזה יצא טעים.
    2. גונדי - סוף סוף יצאו קציצות נימוחות ולא קשות כאבן.
    ואכן אי אפשר להפסיק לאכול אותן.
    תודה על המתכונים הנהדרים.

    השבמחק
    תשובות
    1. ממליצה, כמובן על טחינה מלאה משומ שום מונבט. ואז אין מרירות, נהפוך הוא, אפילו מתיקות.

      גונדי- אכן מאכל נפלא פשוט! אין מלים

      מחק
  4. אני מכינה ככה לפעמים את תפוחי האדמה ניתן לבשל ולקצץ או להכין פירה ואז להוסיף וכמו כן גזר מבושל.
    יוצא טעים ובכלל אפשר עוף וירקות של מרק העוף אם נשאר ורוצים למחזר למשהו שונה למחרת.
    ופעם נוספת מזל טוב,ושמחה שיש לך זמן לעדכן.

    השבמחק