דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום שלישי, 12 ביוני 2012

הסלט שדוד הכין

כשיש לי פחות זמן, הוא נכנס יותר לעניינים.
הסלטים שלו שונים לגמרי משלי (נו, טבעי, לא?)- איזה כיף!!!

מהגמבה ימינה: סלרי, כוסברה, נבטי עדשים אדומים, נבטי מש ובאמצע סלק
תיבול: פלפל, רוטב סויה, בלסמי, שמן זית ולימון
אה, היו גם אגוזי מלך...

3 תגובות:

  1. נראה טעים! איך מנביטים עדשים ומש? כמו שעועית או שפחות זמן השריה (הם הרי כל כך קטנים)?

    השבמחק
  2. הנה המדריך שלי להנבטה
    http://bit.ly/vmqGP2

    בהצלחה!

    השבמחק