דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום ראשון, 12 באוגוסט 2012

פשטידות אישיות

כבר הרבה זמן אני מתכוונת לפרסם את הפוסט הזה, אולם כל פעם היה משהו מעניין אחר שדחק אותו עוד ועוד קדימה בלוח השנה.
אז הנה הגיע הזמן לתת לו כבוד. אמנם מנת שאריות ובכל זאת מגיע לה, לא? כי לכולנו יש תמיד שאריות ואנחנו רוצים לעשות איתן משהו

_____________________________________________


מדיי פעם מצטברות פה שאריות של מנות ובכל פעם אני שוברת את הראש מה להכין איתן [זה מה שהכנתי בפעם הקודמת].
הפעם הלכתי על פשטידות שאריות אישיות. קטנות וחמודות כאלה שמתאימות גם לארוחות קטנות, גם לארוח וגם להביא ל"כיבוד לידה".

חומרים

שאריות של אורז, פסטה, קינואה, תפוחי אדמה, ירקות, קטניות ועוד
גזר מגורד
תירס (משאריות של קלחים, כמובן)
אפונה קפואה
בצל קצוץ
2 ביצים
מיכל שמנת מתוקה
[אם רוצים ללכת על הכיוון המלוח, אפשר יוגורט וגבינות מלוחות]
תבלינים: מלח, פלפל, כורכום

אופן ההכנה

שופכים לקערה את כל השאריות



מוסיפים גזר מגורד, בצל קצוץ וכל ירק אחר שמתאים לכם ונמצא בבית






מוסיפים ביצים, שמנת מתוקה ואת התבלינים ומערבבים היטב





מחממים תנור ל 180 מעלות, משמנים תבניות שקעים ומניחים בהן את התערובת


אופים 40-50 דקות, או עד שהכל מוכן ומתאחד לו יחדיו


מוציאים לצלחת ואוכלים בהנאה




3 תגובות:

  1. הכנתי מקינואה עגבניות וטופו שנשארה פלוס יוגורמה אפונה וגזר יצא טעים!!! תודה

    השבמחק
  2. איזה שאריות שמת בפשטידה שצילמת?את האורז בסמטי אני מזהה והשאר זה דוחן או בורגול?

    השבמחק