דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום ראשון, 22 באפריל 2018

מה מבשלים היום?



הסיבה שאני לא מעלה המון פוסטים בתקופה האחרונה, כפי שעשיתי בעבר, היא כי אני לפעמים מרגישה שכבר כתבתי על הכל.
מה כבר יש לי לחדש?
יש לי מתכונים פה בבלוג כמעט לכל מה שאני מכינה ביומיום שלנו.

אבל אז מגיעים ימים כמו היום, בהם אני מוצאת שפשוט בא לי "סתם" לתת השראה- וזה קלאסי לבלוג!


נשאר לי במקרר כלי עם הרוטב של הקציצות ברוטב עגבניות.
אלה חוסל ונשאר המון רוטב.
אז החלטתי להכין תבשיל בכיוון הודי עם שפע ירקות ותבליני: קארי, שום, מלח, גרעיני כוסברה וחרדל, קנמון, הל, ג'ינג'ר

יש בו: בצל, שום, כרוב, כרובית, גזר, קישוא
שמח!

יאמי!
גם בלי בשר בפנים יש טעם בשרי כמובן

חוצמזה הכנתי מגש של ירקות בתנור עם שמן קוקוס- כרובית לצמד הצעירים, גזר לשלישית, בטטה לשני
ועוף

העונה הזו בה שמן הקוקוס כבר הפך לנוזלי לרגע, אולם מייד כשמניחים אותו על ירקות קרים הוא כבר מתקשה



ואם כבר השראה, קבלו המלצה לקמפיין פשוט וחשוב. גם אם זה נראה לכם קטן- עדיין אפשר להשפיע בגדול!

תמונה קשורה
כנסו לפייסבוק של היוזמה ותוכלו ללמוד עוד ואפילו להצטרף לפעילות