דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום חמישי, 21 במאי 2020

פשטידת קישואים וגבינות- ללא קמח

פשטידה מהירה עם או בלי קשר לשבועות.
אולי בגלל שכשחם קשה לי לאכול אוכל כבד ממש, אז זו הפשרה, אולם זו הפעם השנייה ביומיים שאני מכינה את הפשטידה הזו, אז ברור שמספרת גם לכם 


אפשר להכין אותה ממש מהר ולשגר לתנור
חומרים

3-4 קישואים
בצל בינוני
4 ביצים
אופציונלי: גבינות שונות, שמנת חמוצה, גבינת שמנת
תבלינים: מלח, פלפל, שום/ אבקת שום

אופן ההכנה

במעבד מזון מעבדים את הירקות.
בקערה מערבבים עם הגבינות, הביצים והתבלינים.
משמנים תבנית עם שמן זית, מעבירים אליה את התערובת ומשגרים לתנור



אופים כ-45 דקות או עד שמזלג/ קיסם יוצאים נקיים ויבשים מנעיצה בפשטידה.


גיוונים: אפשר להוסיף עלים ירוקים למיניהם
אפשר לגוון בתבלינים
אפשר להחליף את הקישואים בירק אחר, או להוסיף ירקות

אפשר להסיר גבינות ולהכין עם קרם קוקוס

2 תגובות:

  1. תכולת הנוזלים שבירק לא מפריעה להתגבשות? אולי כדאי לסחוט כדי שיהיה מרקם יותר טוב?
    אולי לגוון מדי פעם עם שקדים טחונים...

    השבמחק
  2. אפשר כמובן לסחוט, לגוון עם סוגי הירקות, להוסיף עלים ירוקים או תבלינים אחרים, להשתמש בשקדים או באגוזים טחונים.

    השמיים הם הגבול לגמרי 😀

    מוזמן/ת לשתף במה שעושה עם/ בלי תמונה.
    נשמח לעוד וריאציות בכיף

    השבמחק