tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post2751422703522693412..comments2024-02-06T20:46:42.763+02:00Comments on מה יש לְצהריים?: ירקות בתנורvered lebhttp://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-58523926483004679052012-02-16T11:54:59.774+02:002012-02-16T11:54:59.774+02:00רותי, החימום אכן הורס חלק מהויטמינים והאנזימים, או...רותי, החימום אכן הורס חלק מהויטמינים והאנזימים, אולם ממש לא את כולם.<br />במיוחד אם מקפידים על חתיכות גדולות ומצפים בשמן יש יותר אפקט הגנתי. כי ככל שיש פחות שטח פנים שנחשף יהיה פחות איבוד.<br />גם קליפות עוזרות פה מאד. מי שלא רוצה לאכול את הקליפה (ובתכלס, חוץ מקולרבי, לא רואה טעם לקלף דבר) יכול לבשל בקליפה ולרק אח"כ להסירהvered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-62980141300781622362012-02-15T21:45:55.497+02:002012-02-15T21:45:55.497+02:00אין בעיה עם אפייה של ירקות, מבחינת הורדת הערך התזו...אין בעיה עם אפייה של ירקות, מבחינת הורדת הערך התזונתי שלהם? הרי אפייה ממושכת בחום גבוה בטח הורסת הרבה ויטמינים/נוגדי חימצון וכו'?<br />רותיruty shamirhttps://www.blogger.com/profile/05420132713981322869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-51688864467055854002012-02-15T15:59:12.087+02:002012-02-15T15:59:12.087+02:00אין על ירקות!
אצלנו הכי שגרתיים כרובית וברוקולי -...אין על ירקות! <br />אצלנו הכי שגרתיים כרובית וברוקולי - כי הם גם הכי מהירים. להפריד לפרחים, לזרוק לתבנית, מלח גס, פלפל גרוס ושמן זית - והופ לתנור בזמן שמתפנים להכין את החלבון...הגרhttp://www.carbfree.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-55459509713807218202012-02-15T13:20:41.622+02:002012-02-15T13:20:41.622+02:00אין לי כוח לחתימה המסובכת... זאת מיכל
אני משתדלת ...אין לי כוח לחתימה המסובכת... זאת מיכל<br /><br />אני משתדלת להוסיף ירקות לכל מנה בשרית. <br />למשל עכשיו יש לי על האש: <br />בצל מטוגן עם המון ירוקים (סלרי, פטרוזיליה, כוסברה, קישואים וגם גמבה וגזר ושום)<br />לזה הוספתי פרוסות דקות של חזה עוף (שנקנה כשניצלים)<br />סויה, מלח, פלפל, זנגביל<br />אורז מלא ועוד קצת מים<br />ארוחה שלמה ומלאה בירקות. <br /><br />אם אני עושה בולונז - מוסיפה לבשר הרבה ירקות, בקיצור, תמיד מתדלקת מנות בשריות בירקות.<br /><br />והירקות האהובים עלי במיוחד: משפחת הדלועים, ממלפפון וקישוא ועד דלורית ודלעת. כל המשפחה.Anonymousnoreply@blogger.com