tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post3177224661058858628..comments2024-02-06T20:46:42.763+02:00Comments on מה יש לְצהריים?: פשטידת ברוקולי וירוקים (או, מה עושים עם כמויות הסלרי?)vered lebhttp://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-35398213032619220012013-02-13T10:46:48.761+02:002013-02-13T10:46:48.761+02:00חןחן!חןחן!vered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-5736716117879991562013-02-07T18:48:05.448+02:002013-02-07T18:48:05.448+02:00תודה! אלופה כתמיד...תודה! אלופה כתמיד...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-69886604486129343852013-02-07T10:29:41.747+02:002013-02-07T10:29:41.747+02:00ממליצה על חלב קוקוס עם % שומן גבוהים., ללא חומרים ...ממליצה על חלב קוקוס עם % שומן גבוהים., ללא חומרים משמרים.<br />ה aroy- d חזר למדפים ויש למצוא אותו עכשיו באריזות של 1/2 ליטר.<br />יש ברמי לוי, עדן וחונוית טבע במחיר סביר (ראיתי ב 10 או 11 ש"ח לקרטון)<br />https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151351290512560&set=o.296205795006&type=3&theater<br /><br />יש גם את הפחיות של קוק (אם אינני טועה) שמכילות "רק" מעט סולפיטים (לא בטוחה שכדאי, במיוחד אם יש אלטרנטיבות)?<br /><br />וכן, אפשר גם להכין לבד. יש לי פה פוסט על זה<br />http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/02/blog-post_07.htmlvered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-26741038580231169662013-02-07T07:13:45.488+02:002013-02-07T07:13:45.488+02:00היי ורד
תוכלי לציין איזה חלב קוקוס? שהוא גם לא מיי...היי ורד<br />תוכלי לציין איזה חלב קוקוס? שהוא גם לא מיימי וגם ללא תוספים? (עכשיו הבנתי למה מעולם לא הצליחו לי הפשטידות שהוספתי את החלב קוקוס הזה) את בטח מכינה לבד.... אבל פשוטי העם שלא, האם אפשרי למשל לצמצם את החלב המיימי (זה שמגיע ללא תוספים) על האש עד להתאדות המים כך שנשאר החלק השומני יותר? נראה לך אופציה?<br /> Anonymousnoreply@blogger.com