tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post5884365230889738451..comments2024-02-06T20:46:42.763+02:00Comments on מה יש לְצהריים?: עוגיות שוקולד צ'יפס בלי קמח בכללvered lebhttp://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-67444796649228937832012-05-19T17:40:33.754+03:002012-05-19T17:40:33.754+03:00שמחה לשמוע!
צריכה לעשות עוד נגלה... כי גיסתי רוצה ...שמחה לשמוע!<br />צריכה לעשות עוד נגלה... כי גיסתי רוצה לטעום (סתם, לא רק בגללך, גמני דיי צריכה שהן פשוט יהיו פה בסביבה באופן קבוע)vered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-58724418277898562782012-05-19T17:39:40.057+03:002012-05-19T17:39:40.057+03:00לגבי השוקולד צ'יפס, אפשר לגמרי לבחור איזה סוג ...לגבי השוקולד צ'יפס, אפשר לגמרי לבחור איזה סוג לשים שם.<br />אפשר להכין שוקולד לבד, אם יש רגישות. חפש/י פה מתכון להכנת שוקולד, לדעתי שמתי פה ב"נשנושים" משהו יחסית פשוט.<br />אפשר להשתמש בחמאת קקאו, או בפולי קקאו נאים שטוחנים לבד, או בשוקולד עם % מוצקי קקאו גבוהים שאינם מכילים גלוטן.<br />זה ממש תלוי בצורך וברגישות הספציפית.vered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-46415103552131719752012-05-19T15:19:18.868+03:002012-05-19T15:19:18.868+03:00אהההה ויצא טעים מאוד :-)אהההה ויצא טעים מאוד :-)Unknownhttps://www.blogger.com/profile/09290893984597313515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-6942939433310062702012-05-19T15:18:48.743+03:002012-05-19T15:18:48.743+03:00ורד רק לידיעתך - המתכון הזה מכיל גלוטן (למזלי קראת...ורד רק לידיעתך - המתכון הזה מכיל גלוטן (למזלי קראתי בזמן את ההזהרות על השוקולד ציפ), נכון שברמה העקרונית אין בו גלוטן אבל על השוקולד ציפ יש הזהרה שהוא עלול להכיל גלוטן (כי הוא מיוצר בפס ייצור שביחד עם גלוטן, לכן לכל השומרים למינהם הוא אסור. <br />אפשר להחלוף את השוקולד ציפ בשבבים של שוקולד מריר (60% ומעלה) שאין עליו הזהרה שהוא עלול להכיל גלוטן ובכך להפוך את המתכון למותר לאכילה מבחינת האנשים ששומרים מגלוטן.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/09290893984597313515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-13913281610367762352012-05-18T18:19:29.702+03:002012-05-18T18:19:29.702+03:00תודה אלון, אולם אני לא בטוחה שזה שמן הדקלים שבו מד...תודה אלון, אולם אני לא בטוחה שזה שמן הדקלים שבו מדובר.<br />ממה שאני מבינה שמן הדקלים המומלץ לצריכה, אם כבר, הוא שמן דקלים אדום red palm oil שהוא באמת נחשב למזין. שמן דקלים "רגיל" אינו נחשב כזה.<br />מה גם שזה לא באמת מאד זמין...<br />אפילו לגבי שמן הקוקוס קיבלתי שאלות לגבי החלפתו במשהו אחר, כי לא לכולם יש שמן קוקוס ולא כל אחד בהכרח יקנה רק עבור מתכון אחד (על אף שאני בהחלט ממליצה לקנות, להכיר ולהתחיל להשתמש בשמן קוקוס. הוא מאד מאד מזין עבורנו).<br /><br />אגב, לדעתי גם חמאה תעשה פה יופי של עבודה, למי שאין לו בעיה עם חמאה.vered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-64854459851838129632012-05-17T22:44:15.022+03:002012-05-17T22:44:15.022+03:00יש שמן דקלים בארץ...יש שמן דקלים בארץ...אלון בוגיןhttps://www.blogger.com/profile/13904217002846805495noreply@blogger.com