tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post6438068939745831406..comments2024-02-06T20:46:42.763+02:00Comments on מה יש לְצהריים?: ארוחות צהריים מחוץ לביתvered lebhttp://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-11005947559465738802012-06-25T12:58:59.506+03:002012-06-25T12:58:59.506+03:00לא יודעת מי את/ה אנונימי, אולם זו אמירה קצת בעייתי...לא יודעת מי את/ה אנונימי, אולם זו אמירה קצת בעייתית לשים פה. במיוחד ללא הזדהות.<br />מאחר וכבר שמעתי את זה באיזו חנות טבע (שמן הסתם מוכרת "טחינה זהב" ולא את ה"אמארה" כי הוא לא מוכן למכור להם...) אז התקשרתי אליו ובדקתי איתו.<br />הוא כמובן גיחך למשמע הטענה הזו...<br />אז כמובן שאפשר לומר שברור שזה מה שהוא יגיד, אולם אני דיי מאמינה לו...<br /><br />אגב, לאותה חנות טבע הגיע סוג אחר של טחינה מאותו זן של האמארה, אגב, שעבר הנבטה. הטעם היה אכן טוב ולא מריר כמו זה של "זהב" שאינה מונבטת באמת (הם גם כותבים "טרום נבוטה" שזה דיי מצחיק, כי הכל הוא טרום נבטו...).<br />אז יש סוג נוסף בשוק של טחינה משומשום מלא ומונבט. לא זוכרת את שמו, למערי. המחיר היה דומה ל"אמארה" (עוד סימן שזה אכן הגיוני), אולי יקר בשקל או שנייםvered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-15984935281084098532012-06-25T12:36:27.051+03:002012-06-25T12:36:27.051+03:00טחינה זהב הרבה יותר טעימה לדעתי לטחינה של אמארה יש...טחינה זהב הרבה יותר טעימה לדעתי לטחינה של אמארה יש טעם לוואי שמעתי שהוא מוסיף חומר ממתיק לטחינה שלו...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-70154012048255202672011-12-15T12:34:15.677+02:002011-12-15T12:34:15.677+02:00מוסיפה עוד מידע רלוונטי שנתקלתי בו.
הנה סיר תרמי (...מוסיפה עוד מידע רלוונטי שנתקלתי בו.<br />הנה סיר תרמי (כמו תרמוס, רק בסיר) שמאפשר לקחת אוכל חם (וגם קר, אגב) מחוץ לבית.<br />רעיון מעולה!<br />http://www.sirtermi.co.il/vered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-46984099849050982142011-12-14T06:57:39.161+02:002011-12-14T06:57:39.161+02:00מעלה המון מחשבות
לגבי הסנדויצ'ים (הטובים והמו...מעלה המון מחשבות <br />לגבי הסנדויצ'ים (הטובים והמושקעים)<br />שאני לוקחת איתי לאוניברסיטה יומיים בשבוע.<br />עם כל הכבוד לסנדויצ'ים, אני חוזרת הביתה בשבע וחצי בערב עייפה, רעבה ועצבנית.<br />הבעיה עם הפסקות הצהריים הקצרות שכוללות הנקה/שאיבה <br />מצד אחד והכי נוח לאכול סנדוויץ, ומצד שני יש צורך באמת באוכל טוב ומזין למוח ולגוף שעובדים כל כך קשה.<br />נתת לי יופי של רעיונות. <br /><br />אגב, את הטחינה האתיופית המונבטת (כ"כ טעימה של אמארה) אנחנו מוסיפים בבוקר לדייסת הקוואקר על בסיס המים (כולם כאן נמנעים מחלב) והיא פשוט נהדרת.נעמה טלnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-18926162603626534282011-12-13T20:22:32.750+02:002011-12-13T20:22:32.750+02:00טחינה משומשום מלא ומונבט יש למצוא בחנויות הטבע.
חפ...טחינה משומשום מלא ומונבט יש למצוא בחנויות הטבע.<br />חפשי את "אמארה" היא הכי טובה שנתקלתי בה עד כה, אם כי גם ל"טחינה זהב" יש אחת כזו (פחות טעימה בעיניי...).<br /><br />יש בהחלט מתכון <br />http://bit.ly/uLTlkY <br /><br />תהני!vered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-78241652820175492082011-12-13T18:34:29.654+02:002011-12-13T18:34:29.654+02:00תודה ורד, מאד רלוונטי גם בשבילי!
אני תוהה לגבי הטח...תודה ורד, מאד רלוונטי גם בשבילי!<br />אני תוהה לגבי הטחינה משומשום מלא מונבט - בדקתי מה כתוב על הטחינה האורגנית שקניתי: גרגרי שומשום אורגניים קלויים ומקולפים מכנית...לא נשמע טוב! גם מקולפים וגם מכנית...איפה מוצאים טחינה משומשום מלא מונבט? וגם, יש לך אולי מתכון לגרנולה ביתית? תודה.אורליnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-47611037392176646792011-12-13T17:05:30.865+02:002011-12-13T17:05:30.865+02:00איזה כיף לשמוע!
מסתבר שעניין הרצון הוא מאד משמעותי...איזה כיף לשמוע!<br />מסתבר שעניין הרצון הוא מאד משמעותי, אה? במיוחד כשמגיעים לנקודה בחיים בה זה מתבקש לבחור כךvered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-71777169195718484922011-12-13T11:03:14.177+02:002011-12-13T11:03:14.177+02:00הי ורד :) נושא מאד רלוונטי. זו חגית (בניזרי) חברתך...הי ורד :) נושא מאד רלוונטי. זו חגית (בניזרי) חברתך<br />אצלי בחודש וחצי האחרונים, במסגרת תזונה מאד ספציפית ומצומצמת (שאגב, על הדרך השלתי כבר 6!!! קילו'ז..) אני מוצאת שמאד קל לי וכמו שכתבת- הרצון הוא הדבר המוביל והחשוב בכל העניין הזה, וכך קל לי הרבה יותר! פשוט מדהים עד כמה! ואני נערכת מראש, קונה את מה שצריך ואוזל...מכינה בערב קודם או מהצהריים (אם פנויים לי) מנה מבושלת של דגן כלשהו או מאדה ירק עמילני (משתדלת לקום מוקדם בבוקר אם בחרתי בעמילן שכזה ולהכין) ובוחרת איזו תוספת ומכינה אם צריך, למשל- טחינה (אורגנית מונבטת אתיופית טעימה טעימה)....סלט הירקות לאחרונה הומר לרצועות חתוכות של ירקות. זה יותר מהיר וגם טעים! וכך גם כשיש לי יום ארוך עם לימודים בערב אז זה מאד נוח קופסת ירקות+שקדים קלופים שהכינותי מראש :) חוצמזה אני אורזת לי מנות פרי וקופסית קטנטנה של פירות יבשים וגם צמחים לחליטה. וזהו! והחיים פשוטים :) וזה קל ואפשרי. ובכלל, מאד בעד אוכל מהבית, זה זול, בריא וטעים ביותר, למעט מקרים חריגים פה ושם כשאין ברירה....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-37079338548617530202011-12-13T09:31:43.474+02:002011-12-13T09:31:43.474+02:00אפשר לקחת אוכל בתרמוס שמיועד לאוכל (רחב יותר) ואז ...אפשר לקחת אוכל בתרמוס שמיועד לאוכל (רחב יותר) ואז אפשר לקחת עוף מוקפץ עם ירקות ואורז.<br />דברים שאפשר לחמם וקל לסחוב זה שניצלים וקציצות וכל מה שמוצק יחסית (את התערובת של הקציצות אפשר לדחוף לתנור ואח"כ לחתוך פרוסות כמו פשטידה). <br />אפשר לקחת רטבים בקופסאות הברגה של אוכל לתינוקות. <br />בעצם אפשר לקחת ארוחות חמות מלאות בתרמוס או לחימום במיקרו, זה לא צריך להיות אוכל מיוחד בכלל...מיכל בן טוביםhttp://www.playplace.co.ilnoreply@blogger.com