tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post6784173650179658806..comments2024-02-06T20:46:42.763+02:00Comments on מה יש לְצהריים?: עוף ברוטב חרדל, סילאן וסויהvered lebhttp://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-82973541363122798502012-11-08T18:54:38.627+02:002012-11-08T18:54:38.627+02:00בתאבוןבתאבוןvered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-75621700383878966112012-11-08T18:49:47.691+02:002012-11-08T18:49:47.691+02:00בתנור...נראה איך יצאבתנור...נראה איך יצאענתhttps://www.blogger.com/profile/17365282644259832560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-69372466994042121112012-06-17T18:48:33.919+03:002012-06-17T18:48:33.919+03:00אני אכן לא מכסה בד"כ. לא רואה סיבה לכך... אוה...אני אכן לא מכסה בד"כ. לא רואה סיבה לכך... אוהבים אצלנו את העור הקריספי.<br />אין בכלל בעיה להוסיף ירקות לתבנית שכבר נכנסת לתנור, בודאי! פשוט באותה הסיטואציה כבר היו לי ירקות בתנור :-)vered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-5157455971590231362012-06-17T16:04:39.776+03:002012-06-17T16:04:39.776+03:00היי, האם את לא מכסה את העוף? אפשר לצרף תפוחי אדמה ...היי, האם את לא מכסה את העוף? אפשר לצרף תפוחי אדמה לתבנית עם המרינדה הזו?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-24774080743660908412012-03-26T18:05:45.207+02:002012-03-26T18:05:45.207+02:00דומה מאוד למרינדה שלי, מיץ לימון במקום חרדל (שחס ו...דומה מאוד למרינדה שלי, מיץ לימון במקום חרדל (שחס וחלילה לא יראו את הגרגרים האלה :-) וכמובן בתוספת שום וג'נג'ר. וכדי שיהיו עוד נוזלים מבלי להגדיל את כמות השמן אז יין אדום או לבן ואם כבר הכנו את כל זה אז שמים בתבנית גם פרוסות בצל וקישואים ופלפלים ושיני שום שלמות ו....כבר יש ארוחה :-)שלומית ארדhttps://www.blogger.com/profile/12319628861262156086noreply@blogger.com