tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post8637312589737604978..comments2024-02-06T20:46:42.763+02:00Comments on מה יש לְצהריים?: ירקות בתנור בחלב קוקוס וקאריvered lebhttp://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-19051790898957593902012-12-14T09:54:34.554+02:002012-12-14T09:54:34.554+02:00הפחית הפתוחה יכולה להשאר במקרר כמה ימים.
תריחי, תט...הפחית הפתוחה יכולה להשאר במקרר כמה ימים.<br />תריחי, תטעמי ותראי.<br />מניחה שזה גם יכול לקפוא, אם ממש רוצים.<br /><br />אם מכינה מנה לא עם כל הפחית אולי ביום יומיים שאחרי תוכלי להכין משהו נוסף עם החצי השני...<br />כך אני הייתי נוהגת במצב הזהvered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-63641708474918356582012-12-14T09:53:17.099+02:002012-12-14T09:53:17.099+02:00מעולה!
אפשר להכין באמת בכל פעם עם ירקות אחרים. לפי...מעולה!<br />אפשר להכין באמת בכל פעם עם ירקות אחרים. לפי מה שאוהבים, או לפי מה שיש בבית באותו הרגע.<br />זה תמיד יוצא נפלא.<br />אחלה טיפ, לשים על גריל בסוף :-)<br /><br />מוזמנים גם לתחרות המתכונים החדשה.<br />נראה איזה תובנות יהיו לך עם ארבעת הירקות הירוקים<br /><br />http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/12/blog-post_14.htmlvered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-4293162892663113242012-12-13T18:39:55.142+02:002012-12-13T18:39:55.142+02:00הי. הכנתי רק עם כרובית ובטטה. יצא ממש טוב! שמתי כמ...הי. הכנתי רק עם כרובית ובטטה. יצא ממש טוב! שמתי כמה דקות של גריל בסוף בשביל ה"לוק". :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-26149164572573291182011-12-04T23:46:30.116+02:002011-12-04T23:46:30.116+02:00איך שומרים חלב קוקוס אחרי שפתחתי את הפחית? וכמה זמ...איך שומרים חלב קוקוס אחרי שפתחתי את הפחית? וכמה זמן זה נשמר בלי חומרים משמרים? אני בד"כ לא משתמשת בפחית שלמה, ואז זה מתקלקל... מה את אומרת?ruty shamirhttps://www.blogger.com/profile/05420132713981322869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-26215616040634715912011-11-10T15:14:55.674+02:002011-11-10T15:14:55.674+02:00האמת היא שעכשיו מצאתי את החלב קוקוס הספציפי הזה בכ...האמת היא שעכשיו מצאתי את החלב קוקוס הספציפי הזה בכמה חנויות טבע.<br />בניצת הדובדבן זה היה הכי זול, משמעותית (אז קניתי כבר כמה :-) ).<br />זו אותה חברה שייבאה את החלב בקרטון, דברתי עם היבואן בזמנו, זה פשוט לא משתלם להם להביא את הקרטון, המחירים מאד עלו וזה לא כלכלי.vered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-21357369692110524802011-11-10T14:02:32.753+02:002011-11-10T14:02:32.753+02:00ורד, גם אני ככה עם כמויות ומתכונים ספונטניים :) רא...ורד, גם אני ככה עם כמויות ומתכונים ספונטניים :) ראיתי קודם את הדיון על הקוקוס, לא מצאתי איפה את בכל זאת משיגה אחרי שנעלמו לך האריזות קרטון... אני אחפש את הקופסא שבתמונה, אבל אם את זוכרת חנות מסויימת בצפון אני אשמח. בכל מקרה, ינוסה בקרוב :)oreetnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-15913555952933252982011-11-10T12:59:14.471+02:002011-11-10T12:59:14.471+02:00הולך מעולה גם עם טופו, כמו שכתבתי. הטופו יוצאים קר...הולך מעולה גם עם טופו, כמו שכתבתי. הטופו יוצאים קריספיים כאלה, ממש טעים.<br />אפשר גם להכין עם טמפה ואפשר אפילו בלי קטניות/ בשר בכלל, רק ירקות. אחלה סייד דיש.vered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-34269333298043768132011-11-10T12:22:52.913+02:002011-11-10T12:22:52.913+02:00מסתדר גם עם טופו?מסתדר גם עם טופו?יונתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-84702367180695275632011-11-10T12:03:27.958+02:002011-11-10T12:03:27.958+02:00אורית, אפשר להכין את זה בכ"כ הרבה גרסאות. זה ...אורית, אפשר להכין את זה בכ"כ הרבה גרסאות. זה ממש משתנה אצלי בתקופות.<br />אפשר להחליף את רוטב הסויה במלח, אפשר להפחיתו.<br />האמת היא שאני שמה את החומרים לפי העין, הנסיון לכמת את זה עבור כתיבת המתכונים לא בהכרח מדוייק ולכן כדאי לטעום תמיד.<br /><br />אכן יש תקופות שזה רק עם קארי, מלח וחלב קוקוס.<br /><br />חלב הקוקוס שצילמתי פה הוא חלב הקוקוס היחיד שיש כרגע בארץ ללא חומרים משמרים (בגלל זה צילמתי אותו). אם תסתכלי על הדיון שקישרתי שהיה בקבוצה שלי בנושא, תוכלי לקרוא על זה עוד.vered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-39606989737874926652011-11-10T10:38:38.067+02:002011-11-10T10:38:38.067+02:00נראה טוב, בגירסה הקודמת הכנת עם קארי ובלי רוטב סוי...נראה טוב, בגירסה הקודמת הכנת עם קארי ובלי רוטב סויה... אבל שניהם נותנים את הניחוח ההודי נכון? איפה את בכל זאת משיגה מיי קוקוס פחות מזוהמים בכימיקלים?oreetnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-63734775787560533902011-11-10T08:47:43.033+02:002011-11-10T08:47:43.033+02:00נראה טוב ינוסה בקרוב!נראה טוב ינוסה בקרוב!נטע-להhttps://www.blogger.com/profile/03047615837005156555noreply@blogger.com