tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post9171168327304358391..comments2024-02-06T20:46:42.763+02:00Comments on מה יש לְצהריים?: טוב, גם אני מתחילה להתכונן לפסחvered lebhttp://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-30424056188767957222012-03-28T15:44:38.713+02:002012-03-28T15:44:38.713+02:00מה, עידית, גם את מזכירה ריבת קוקוס בלי להוסיף מתכו...מה, עידית, גם את מזכירה ריבת קוקוס בלי להוסיף מתכון?<br />תתביישי... דורשת מתכון מייד! :-)vered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-7725468534102170262012-03-28T12:27:50.144+02:002012-03-28T12:27:50.144+02:00ריבת הקוקוס שלנו היא לא במקום חרוסת אלא בנוסף,
החר...ריבת הקוקוס שלנו היא לא במקום חרוסת אלא בנוסף,<br />החרוסת שלנו היא ממעט מצרכים ,<br />מבושלת ויוצאת בצבע ארגמון עמוק.<br />הבסיס שלה הוא תמרים ותפוחים.<br />יש כאלו שמוסיפים אגוזים אני לא מוסיפה בגלל הילדים.<br />היא נשמרת זמן רב ונהדרת למלא עוגיות או לאכול כך בתור ממרח טעים ובראי בסיום החג.<br />ריבת הקוקוס שלנו צחה כשלג ומבושמת במי ורדים.<br />מעולה למילוי עוגיות ואכילה כממרח ביא ללא חומרים.<br />יאמי...עידיתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-56564696646480192672012-03-27T17:51:20.835+02:002012-03-27T17:51:20.835+02:00היום השתמשתי ב"חרוסת" הזו כבסיס לרוטב הג...היום השתמשתי ב"חרוסת" הזו כבסיס לרוטב הגרנולה שלנו בבוקר.<br />אם ביום רגיל אנחנו מערבבים חמאת שקדים עם מיץ רימונים/ תפוזים/ מים. היום ערבבתי את החרוסת המשובחת הזו עם מים וזה היה רוטב מעולה לגרנולה.<br /><br />וגם קבלתי אחלה פידבקים מהילדים שאכלו אותה בסדר פסח שלהם בביה"ס.<br />תענוג!vered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-46750528496339558932012-03-27T17:50:07.827+02:002012-03-27T17:50:07.827+02:00לואיז סקרנת אותי. חייבת מתכון!
אני מאד אוהבת מתכונ...לואיז סקרנת אותי. חייבת מתכון!<br />אני מאד אוהבת מתכונים עם קוקוסvered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-6729900899260106962012-03-27T09:30:41.936+02:002012-03-27T09:30:41.936+02:00היא נראית טעימה
תודה על המתכון
פסח שמחהיא נראית טעימה<br />תודה על המתכון<br />פסח שמחמיכלhttp://www.yeshla.co.il/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-26060851129669767602012-03-27T09:08:55.189+02:002012-03-27T09:08:55.189+02:00הכי אוהבת חרוסת, ונראה לי שאת שלך במיוחדהכי אוהבת חרוסת, ונראה לי שאת שלך במיוחדסיגלhttp://www.om-video.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-280918813083627682012-03-27T08:33:22.264+02:002012-03-27T08:33:22.264+02:00במשפחה שלי יש מתכון מיוחד במינו - בא במקור מהאיים ...במשפחה שלי יש מתכון מיוחד במינו - בא במקור מהאיים הרחוקים שהיו שייכם פעם להולנד (וספבטא שלי גדלה בהולנד.)<br />מבוסס על קוקוס, ומבושל... מין ריבת קוקוס כזה. אני מכינה כמות די גדולה ואנחנו אוכלים את זה כל החג :-)לואיזnoreply@blogger.com