tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post6602000312840985541..comments2024-02-06T20:46:42.763+02:00Comments on מה יש לְצהריים?: בקשו ממני פוסט על נשנושים בריאיםvered lebhttp://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-21330834131126369592012-10-23T16:26:07.825+02:002012-10-23T16:26:07.825+02:00הכנתי את הקרקרים- חוסלו תוך שנייה וחצי! ממש טעים!הכנתי את הקרקרים- חוסלו תוך שנייה וחצי! ממש טעים!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06090110387169964185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-5197924015644678192012-02-08T07:59:53.378+02:002012-02-08T07:59:53.378+02:00כן, הם בד"כ באים ביחד...
חאמת הקקאו עצמה נטול...כן, הם בד"כ באים ביחד...<br />חאמת הקקאו עצמה נטולת ריח, כן, אולם בכ"ז יש בה משהו שאני כן מרגישה ברמת הריח או המרקם. לא יודעת בדיוק לשים על זה אצבע.<br />אין ספק שגרסת חמאת הקוקוס לוקחת ובגדול.vered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-81523829278026011782012-02-07T22:26:23.626+02:002012-02-07T22:26:23.626+02:00מצאתי חמאת קקאו (באותה חנות שבה קניתי את מאסת הקקא...מצאתי חמאת קקאו (באותה חנות שבה קניתי את מאסת הקקאו, דה...)<br />דווקא נטולת ריח ונראית איכותית. הכנתי ממנה שוקולד תוך דקה וחצי בערך עם תמצית סטיביה נטולת אלכוהול (מתערבב יותר טוב) - יצא מדהים! וחיסלנו תוך יומיים את כל התבנית. <br />איכשהו עדיין מעדיפה את גרסת הקוקוס, זה מרגיש יותר בריא ופחות מושחת :-)<br />תודה!הגרhttp://www.carbfree.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-43636382006888128342012-02-05T00:17:59.113+02:002012-02-05T00:17:59.113+02:00עכשיו קולטת איזו הגר זו...
פולי הקקאו ילכו מעולה ע...עכשיו קולטת איזו הגר זו...<br />פולי הקקאו ילכו מעולה עם השוקולד שלך גם.<br />אחרי ההכרות עם חמאת הקוקוס לא מציעה לך לעשות הכרות עם חמאת הקקאו. היא דיי מבאסת מבחינת הריח שלה בעיניי. לכן אני משתמשת ממש בקצת ממנה, אם כבר. חמאת הקוקוס עדיפה בהרבה!vered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-69847638036421992442012-02-05T00:15:50.518+02:002012-02-05T00:15:50.518+02:00בד"כ בחנויות המתמחות בחומרי גלם לבישול ואפייה...בד"כ בחנויות המתמחות בחומרי גלם לבישול ואפייה.<br />אם יש בסביבה שלי (כרכור) אז בטוח שיש במרכז...<br />לא מכירה כדי לומר לך איפה. מאמינה שחיפוש אינטרנטי יניב כמה וכמה תוצאות.<br />זוכרת במעומעם משהו כמו "דרך האוכל" או משהו בסגנוןvered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-80650140045512722572012-02-02T09:00:33.694+02:002012-02-02T09:00:33.694+02:00מתכון השוקולד מגניב מאוד! יש לי חבילה ענקית של פול...מתכון השוקולד מגניב מאוד! יש לי חבילה ענקית של פולי קקאו שמסרבת להיגמר... <br />עכשיו אני צריכה רק חמאת קקאו. יש לך מושג איפה משיגים באיזור המרכז?הגרhttp://www.carbfree.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-29350037578328796162012-01-19T23:05:27.145+02:002012-01-19T23:05:27.145+02:00זה אחד הדברים הכיפיים בבלוג בעיניי, שאין דיליי.
הכ...זה אחד הדברים הכיפיים בבלוג בעיניי, שאין דיליי.<br />הכל פה ומתי שאת צריכה את פשוט יכולה לגשת לדברים והם רלוונטיים עבורך. גם אם התפרסמו לפני כמה חודשיםvered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-45803075058062746202012-01-19T21:15:37.977+02:002012-01-19T21:15:37.977+02:00ורד, אמנם אני קצת בדיליי,אבל תודה על המידע.
מרימיורד, אמנם אני קצת בדיליי,אבל תודה על המידע.<br />מרימיAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-75911019938654285112012-01-19T10:51:14.747+02:002012-01-19T10:51:14.747+02:00טוב, עדיין מדובר פה על פחמימות... אם כי, אכן, לא ה...טוב, עדיין מדובר פה על פחמימות... אם כי, אכן, לא הבקשר המעובד מאד שלהןvered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-58751531054358804132012-01-19T09:47:25.646+02:002012-01-19T09:47:25.646+02:00ורד... המון תודה על המתכון של הקרקרים ושל חטיפי הק...ורד... המון תודה על המתכון של הקרקרים ושל חטיפי הקוואקר,זה אחלה פיתרון לכל מי שמנסה להימנע מצריכת פחמימות מעובדות ועדיין מחפש דברים טעימים. <br />תודה...<br />יעלAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-58903160675708066312012-01-05T23:55:10.425+02:002012-01-05T23:55:10.425+02:00שרית, תודה על דברייך!!!
ואם את נתקלת באמת בחומרים ...שרית, תודה על דברייך!!!<br />ואם את נתקלת באמת בחומרים שאת לא מכירה, את ממש מוזמנת לשאול, לברר והעיקר- להתנסות.<br /><br />מרימי, כיף "לראותך" פה.<br />לגבי חמאת הקקאו ועיסת הקקאו, אלה חומרי הגלם הבסיסיים בהכנת שוקולד.<br />חמאת הקקאו היא סוג של שמן בעצם, היא מגיעה בצורה יבשה וקשה, בגוש או במעין מטבעות לבנות, אז יותר קל להשתמש בה.<br />עיסת הקקאו היא בעצם החומר הגולמי ממנו יוצרים שוקולד. אותה מערבבים עם חומרים אחרים, עם סוכר גם בכדי ליצור שוקולדים במרקמים ובדרגות דחיסות מוצקי קקאו כאלה ואחרות.<br />אפשר גם למצוא מטבעות של שוקולדים עם אחוזי מוצקי קקאו גבוהים, כך שיש בהם מעט סוכר, אולם הם גם מתאימים לעבודה.<br />יש, כמובן, איכויות שונות לקקאו וכו'. עד לרזולוציות האלה אני לא מגיעה עדיין.<br /><br />אפשר להשתמש גם בפולי קקאו נאים raw שגם ניתנים לגריסה/ טחינה ולעיבוד לשוקולד. גם כאן יש, מסתבר, כל מיני סוגים.<br /><br />יש מול גן שמואל את מתחם "גרנות" ובו חנות של ימי הולדת (על שם בתך הצעירה). יש שם גם אזור של אפייה ובו אפשר לרכוש חומרי גלם להכנת שוקולד ועוד שפע מציאות.vered lebhttps://www.blogger.com/profile/17460499686672473489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-35508427604099801732012-01-05T21:11:58.120+02:002012-01-05T21:11:58.120+02:00היכן משיגים תמאת קקאו ועיסת קקאו? באיזה צורה זה בא...היכן משיגים תמאת קקאו ועיסת קקאו? באיזה צורה זה בא? תני קצת פרוט על החומרים ואיך להשתמש בהם.<br />קרקרי הכוסמין, להיט אצלנו עוד מאז שהתפרסמו ב"מושבה חופשית".<br />תודה,<br />מרימי.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-72374633478164049202012-01-05T17:47:42.704+02:002012-01-05T17:47:42.704+02:00ורד,ממש תודה על ההיענות והמתכונים החדשניים (עבורי)...ורד,ממש תודה על ההיענות והמתכונים החדשניים (עבורי)<br />בדיוק עכשיו יש בתנור עוגת קווקר דומה למתכון ששמת,אחלה סינכרון.<br />מעבר למתכונים ולהשראה שאת מביאה,אני מרגישה ממך אכפתיות,רצון להיטיב עם כולם ואווירה מאוד נעימה,אז איזה כיף שאת כאן ונותנת את כל זה.<br />זה לא מובן מאליו בתחום המזון הבריא,כמו עם דת,יכולה להיות פנאטיות שמרחיקה,אצלך,גם אם לא תמיד אני מכירה ונגישה לכל החומרים,יש בי רצון לנסות,לגלות ולהתחדש במתכונים טובים.<br />תבורכי !<br />שריתשרית מלמדnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496561956527531999.post-42923134933931886082012-01-05T11:09:21.060+02:002012-01-05T11:09:21.060+02:00נראה מעולה הכל! תודהנראה מעולה הכל! תודהסיגלhttp://www.om-video.comnoreply@blogger.com