הילדים ואני פינטזנו שאבא יביא לנו משלוח מ"זוזוברה" בהרצליה (אחת המסעדות האהובות על המשפחה) כשהוא חוזר מת"א.
אולם משלוחה מכל כך רחוק בטח רק תבאס את האוכל וגם ככה ממש פשוט להכין נודלס עם עוף בבית.
הגירסא שלי אפילו תהיה מזינה יותר, כי תהיה עם פסטה מקמח מלא ועם רוטב פשוט יחסית שלא יהיו בו כל מיני דברים שאינני יודעת בוודאות מה הם (על אף שהם מאד טעימים).
אז ניגשתי להכין.
עצירה קטנה אצל הקצב לקנות נתחי פרגית ו... יאללה, הבייתה להכין.
חומרים
חבילת ספגטי מקמח מלא (אפשר גם מאורז מלא וכו'. כדאי שזו תהיה פסטה ארוכה, אם כי אפשר, כמובן, גם לאלתר)
600-700 גרם סטייק פרגית
לרוטב: 1-2 כפות סילאן טבעי, 1-2 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, על גבי העטיפה: מרתיחים סיר עם מים, עם כף מלח. כשהמים רותחים מכניסים את הספגטי ומבשלים כמה שצריך (אצלנו בד"כ לוקח 10 דקות).
מסננים, מעבירים תחת מים קרים, משמנים בשמן זית ובמעט מלח ומניחים בצד לחכות לרוטב
בינתיים מנקים את הפרגיות וחותכים לנתחים קטנים
במחבת מחממים מעט שמן קוקוס/ זית וזורקים פנימה את נתחי הפרגית.
מערבבים היטב עד שמרביתם משנים את צבעם לבהיר יותר.
אז מוסיפים את רכיבי הרוטב ומערבבים היטב (אפשר כמויות גדולות יותר אם רוצים רוטב יותר מיימי ולא כזה שנספג בנתחים)
מוסיפים פנימה את הפסטה ומערבבים היטב. מכבים את האש וממשיכים בערבוב עד שהכל נספג היטב גם בספגטי
מגישים חם, אוכלים ומלקקים את האצבעות.
הילדים מאד (!!!) נהנו ולא היינו צריכים ליסוע לשום מקום...
אולם משלוחה מכל כך רחוק בטח רק תבאס את האוכל וגם ככה ממש פשוט להכין נודלס עם עוף בבית.
הגירסא שלי אפילו תהיה מזינה יותר, כי תהיה עם פסטה מקמח מלא ועם רוטב פשוט יחסית שלא יהיו בו כל מיני דברים שאינני יודעת בוודאות מה הם (על אף שהם מאד טעימים).
אז ניגשתי להכין.
עצירה קטנה אצל הקצב לקנות נתחי פרגית ו... יאללה, הבייתה להכין.
חומרים
חבילת ספגטי מקמח מלא (אפשר גם מאורז מלא וכו'. כדאי שזו תהיה פסטה ארוכה, אם כי אפשר, כמובן, גם לאלתר)
600-700 גרם סטייק פרגית
לרוטב: 1-2 כפות סילאן טבעי, 1-2 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, על גבי העטיפה: מרתיחים סיר עם מים, עם כף מלח. כשהמים רותחים מכניסים את הספגטי ומבשלים כמה שצריך (אצלנו בד"כ לוקח 10 דקות).
מסננים, מעבירים תחת מים קרים, משמנים בשמן זית ובמעט מלח ומניחים בצד לחכות לרוטב
בינתיים מנקים את הפרגיות וחותכים לנתחים קטנים
במחבת מחממים מעט שמן קוקוס/ זית וזורקים פנימה את נתחי הפרגית.
מערבבים היטב עד שמרביתם משנים את צבעם לבהיר יותר.
אז מוסיפים את רכיבי הרוטב ומערבבים היטב (אפשר כמויות גדולות יותר אם רוצים רוטב יותר מיימי ולא כזה שנספג בנתחים)
מוסיפים פנימה את הפסטה ומערבבים היטב. מכבים את האש וממשיכים בערבוב עד שהכל נספג היטב גם בספגטי
מגישים חם, אוכלים ומלקקים את האצבעות.
הילדים מאד (!!!) נהנו ולא היינו צריכים ליסוע לשום מקום...
יאמי, נראה מעולה ופשוט...
השבמחקאצלנו עושים משהו דומה עם אורז, ננסה עם ספגטי
נראה נורא.....
השבמחקמה נראה לך נורא?
השבמחקכי לי זה נראה מעולה פשוט...
איזה כיף- ינוסה עוד היום.אכן נראה מעולה !!!
השבמחקנראה יאמי - ינוסה,
השבמחקוגרך אגב עשינו שייק פירות- איזה כיף היה!
מצויין!
מחקהכיף של שייק פירות זה התוספות שאפשר להוסיף לו, שפע האגוזים והזרעים והסופר פודס