דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום ראשון, 1 ביולי 2012

פשטידת שאריות מהירה

נשארו הרבה שאריות של אורז ופסטה מכיבודי הלידה שהגיעו אלינו


החלטתי להכין מהם פשטידה. בתוספת של כמה דברים, כמובן...

חומרים

כל שאריות האורז, פסטה, ירקות וכו' שיש במקרר
3 ביצים
מיכל של שמנת מתוקה
צרור פטרוזיליה
2-3 כפות רוטב פסטו
כמה כפות פרמז'ן מגורדת
בצל קצוץ
כמה שיני שום קצוצות
תבלינים: מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט

אופו ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות

בקערה (האדומה שלי, שוב) מערבבים את הביצים


מוסיפים את השמנת ומערבבים

מוסיפים את התבלינים: מלח, פלפל, מוסקט

מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, פסטו, בצל ושם קצוצים, פרמז'ן- ומערבבים


מוסיפים את האורז, הפסטה וכל מה שיש ומערבבים ממש ממש טוב


מכניסים לתבנית ומהדקים היטב פנימה, ויאללה, לתנור ל 40-50 דקות, או עד שהפשטידה מזהיבה


פשוט, נכון?

5 תגובות:

  1. בשפה של סבתות של פעם זה נקרא פשטידת חבלים - כל מה שחבל לזרוק :-)
    על אותו משקל יש גם מרק חבלים - מכל מה שנשאר במקרר ולא יצלח לשום דבר אחר מלבד מרק ...

    השבמחק
    תשובות
    1. אהבתי!
      בהתחלה לא הבנתי איפה החבלים פה... :-)

      מחק
  2. שמנת מתוקה זה תופס??
    נראה לי שורד לב שלפני כמה שנים לא היתה מסכימה...(:

    השבמחק
    תשובות
    1. זה סבבה בעיניי מדיי פעם.
      אפשר גם שמנת חמוצה או כל תחליף מתאים

      מחק
    2. אה, אפשר, כמובן, גם עם חלב קוקוס...

      מחק