דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום שלישי, 21 באוגוסט 2012

דלעות בתנור

פשוט, פשוט.
הכי פשוט



פרוסת דלעת (כלשהי, יש כאלה שונות ומגוונות עכשיו בשווקים)

רואים את קוביות החמאה מעל? יאמי!

שמן זית/ חמאה/ שמן קוקוס
מלח, פלפל למי שרוצה (אפילו את זה לא עשיתי הפעם)

תנור- 180-200 מעלות
30-40 דקות, או עד שהיא מתרככת.

ככה


אפילו את ההתעסקות עם הגרעינים השארתי לסוף




2 תגובות:

  1. טיפ להוצאת גרעינים- הכי קל עם כף של גלידה!

    השבמחק
  2. רעיון מגניב!
    לפני או אחרי הבישול?

    השבמחק