דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום חמישי, 13 בספטמבר 2012

נבטים, נבטים, נבטים

בכל מצב, בכל סיטואציה, בכל מנה כמעט
אפשר להוסיף נבטים.

להנביט לבד בבית
לקנות בחוץ.
יש מגוון גדול!

חילבה בהשרייה, ללילה בערך

ובמנבטה. 1-2-3 ימים...


מוכנים


מש בהשרייה. לפחות ללילה. אפשר גם יותר

עדשים חומים מונבטים

חומוסים מונבטים
לבנה ונבטים על מצע עלי חסה (משמאל האלפלפה ובאמצע החילבה)
נבטי אלפלפה בסלט

6 תגובות:

  1. יפים החברה' !

    השבמחק
    תשובות
    1. איזה בלוג מקסים יש לך!
      איפה את גרה?

      מחק
    2. אה, עכשיו מחברת... איילת... בגלל המטריה/ שמשיה!

      מחק
  2. להנביט כבר הצלחתי, עכשיו השאלה היא איך שומרים אותם טריים במקרר? אצלי הם תמיד נרקבים

    השבמחק
    תשובות
    1. זה תלוי באיזו מהירות את אוכלת אותם...
      אם את רואה שאת לא עומדת בקצב, אולי כדאי להנביט בכמויות קטנות יותר.
      יש נבטים שיישמרו לאורך יותר זמן, כמו המש והחילבה למשל.
      האלפלפה (אספסת) יתקלקלו מהר יותר. לכן אני ממהרת להשתמש בהם ומנסה להנביט במינונים קטנים יותר, כדי שלא יצטברו לי.

      מחק