דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום חמישי, 13 בדצמבר 2012

תבשיל/ קארי/ מרק דגים

זה הולך מעולה עם ה"אורז" מכרובית.
טוב, גם עם אורז רגיל.

אני מוכנה לאכול כזה כל יום.
בכלל הייתי צריכה לחיות איזו תקופה בתאילנד, הכי מסתדר לי עם האוכל...

מימין למעלה, עם כיוון השעון: פלפל מתוק (אפשר גם חריף), שום, ג'ינג'ר, שאלוט

שוחים בשמן קוקוס (חייב להיות עם טעם וריח, אחרת הוא ממש לא בריא לנו)

בתוספת שפע ירקות צבעוניים וטעימים: קישוא, גזר, בטטה, דלעת, תפו"א, צנון, לפת, קולרבי, כרובית
מה שבא

הוספתי גם עגבניות ומים עד אמצע הגובה, מלח, פלפל, כורכום
הבאתי לרתיחה ובישלתי עוד כמה דקות על אש קטנה
ואז חלב הקוקוס נכנס פנימה, התערבב והתבשל

הדגים נחתכו לפיסות בגודל הרצוי לכם (כל דג שמתאים לכם וזמין לכם)
ונזרקו פנימה לתבשיל, עם כמה עלי קפיר ליים מיובשים (כן, אני יודעת שזה ממש לא הדבר האמיתי ובכ"ז, זה מה יש...)
אפשר להוסיף עלי כוסברה ובזיליקום קצוצים בסוף, למי שאוהב (אני!)

***אה, נזכרתי שכבר יש לי מנה דומה, אם כי קצת אחרת...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה