דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום רביעי, 17 באפריל 2013

פקאנים מתובלים

יש ימים בהם יש לי חשק לחטיף עם טעם מלוח- פיקנטי כזה.
לא רוצה דברים בשקיות מרשרשות עם חומרים לא עלינו.
לא רוצה משהו שמישהו אחר הכין ולא יודעת מה הכניס שם.
גם לא רוצה ממש ארוחה, רק משהו קטן כזה...

אז אני מכינה לי אגוזים מתובלים למיניהם.
ובתקופה האחרונה הפקאנים על הגל פה

מחממת- מקפיצה במחבת ללא שמן במשך 1-2 דקות
כל הזמן מערבבת, כדי שלא יישרפו

מוסיפה אבקת קארי ומלח (לפי הטעם) וממשיכה לערבב עוד 1-2 דקות.
ואז מוסיפה 1 כף שמן קוקוס לערבוב ומכבה את האש.
מערבבת היטב עד שנמס ומתערבב עם הכל

אם אני מצליחה להתאפק אני נותנת להם להתקרר
בד"כ אוכלת את זה חם ונזהרת מכוויות :-)

ניסיתי גם משהו מתקתק חריף יותר

שוב אותה קלייה קלה של הפקאנים
הפעם עם קנמון טחון
וחמאה!

אח"כ אוכלים עם או בלי צימוקים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה