דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום שלישי, 28 במאי 2013

פוסט אורח של נועה טאוב- כבד סטרוגנוף

תראו איזה פוסט משמח קיבלתי במייל מנועה טאוב!
תודו שזה נראה טוב!

[והיום זה גם יום ההולדת הראשון של ארז- מתנה ראשונה ליום הזה!]
ורד, 
בגלל שפעם כתבת שלא תמיד קל לך עם כבד בקר ובכל זאת כיוון שזה כל כך חשוב אני שולחת לך ״פוסט אורח״.
טיגנתי לאט לאט המון בצל בשמן קוקוס

הוספתי פטריות שמפיניון מלח הימליה ופלפל שחור גרוס



את הכבד חתכתי לפסים דקים (ככה גם קל מאוד לנקות אותו, מאוד משמעותי לרכות התוצאה הסופית) 
הוצאתי את הבצל פטריות מהמחבת
הוספתי שמן והלהטתי את המחבת
הכנסתי את רצועות הכבד לטיגון מהיר וקצרצר

כשהן עדיין אדומות מבפנים וצרובות מבחוץ 
החזרתי את הבצל והפטריות (חבל שלא צילמתי את מידת העשיה)
היא כן צילמה ושלחה לי...


הוספתי שמנת מתוקה


והנה ״כבד סטרוגנוף״״ 
יצא טעים רך כמו חמאה ומלא טעמים. אכלתי כמות אדירה

אגב, שמרתי בצד כבד פטריות ובצל ומתכננת למחר ממרח כבד קצוץ לניגוב עם ברוקולי / סלרי / תפוח

[כבר הספקתי להכין ויצא באמת ממש ממש ממש טעים!]

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה