דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום שלישי, 18 בפברואר 2014

פסטו פטרוזיליה ורשאד

המקרר שלי התפוצץ מירוקים והגיע הזמן לעשות מעשה

חומרים

חבילת פטרוזיליה
חבילת רשאד
4-5 שיני שום
שמן זית
מלח, פלפל

אופן ההכנה

מערבלים בבלנדר את הירוקים, השום והתבלינים ומוסיפים שמן זית לאט לאט, עד שנראה שזה מספיק.
הירוקים לא צריכים לשחות בשמן הזית, הוא אמור להתערבב איתם היטב.

נשמר במקרר במשך לא מעט זמן, אם כי עדיף לאכול אותו פשוט...
עם מה?
אפשר לערבב עם טחינה וממרחים אחרים, אפשר בתוך סלט, על סלק מבושל, עם ירקות מאודים, עם אורז או תבשיל כלשהו וכמובן, למי שרוצה אז גם על לחם (שזו האפשרות הכי פחות מועדפת עליי, כמובן, כי לחם זה לא משהו שאני אוכלת...).
הרשאד מוסיף חריפות מגניבה ביותר! מומלץ!

הוספתי לתבשיל בשר וירקות שנאכל עם "פסטת" אורז

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה