דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום ראשון, 27 באפריל 2014

ירקות קלויים, סתם כי זה טעים

אין על ירקות קלויים בתנור.
בשלל קומבינציות, צבעים וצורות.
למה לא?
עם שפע שמן שטעים לכם (חמאה, גהי, קוקוס, שומן בקר/אווז/כבש)

שומר
דלורית
סלק

2-3 שיני שום קצוצות
רוזמרין וטימין קצוצים

שמן קוקוס בנדיבות (2-3 כפות)
חומץ בלסמי (1 כף בערך) [*** לפרוטוקול האוטואימוני AIP אפשר פשוט בלי ***]
מלח גס
והקצוצים


מתערבבים
נכנסים לתנור חם (180 מעלות)
לשעה בערך...


רק טוב יכול לצאת מזה- נכון?
[חוסל לפני שהספקתי לצלם, סורי]

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה