דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום שלישי, 7 באוקטובר 2014

קח עוד כבד, אתה יודע למה

מדיי פעם עולה הצורך והרצון לאכול כבד.
בקר.
ואני מצליחה למצוא בסופר.
טרי.
לא של חזיר (עניין לא בהכרח פשוט באירופה).
אז אני מכינה ונרגעת לזמן מה


מטגנת בשמן קוקוס הרבה בצל,  שום ופטריות
גם ריבועי תפוח שנותר על השיש השתלבו פה יפה
מלח,  פלפל בנדיבות
והופ נכנסים גם נתחים דקיקים של כבד בקר

אחרי ערבוב קצר מוסיפה בזיליקום קצוץ
מהעציץ שלי
בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה