דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום שישי, 6 בנובמבר 2015

שפונדרה בתנור עם דלעת והמון בצל

פשוט פשוט
כמה נתחי בשר- אפשר להחליף נתח, כמובן- ירקות ותבלינים
בישול ארוך בתנור של כמה שעות
ויש ארוחה מזינה ומשביעה

חומרים

1 ק"ג נתח בשר לבישול ארוך
5 בצלים
פיסת דלעת
תערובת תבלינים לטעמכם, אני השתמשתי ב: מלח, פלפל, פפריקה מעושנת, כורכום, אבקת שום
*** לפרוטוקול האוטואימוני AIP אפשר בלי הפפריקות למיניהן ***

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 250 מעלות.
מכינים סיר ברזל שמתאים להכנס לתנור.
חותכים את הבשר לנתחים גדולים, מתבלים ומערבבים היטב בתוך הסיר



מוסיפים את הבצל והדלעת חתוכים לנתחים גדולים יחסית, בכל זאת בישול ארוך...



הוספתי כמה כפות מהכלי המיוחד שלי, בו אני אוגרת שומן שנשאר מאפיית קציצות, עוף בתנור וכו'.
חבל לבזבז את זה לצנרת במטבח, נכון?
שומנים איכותיים וג'לטינים למיניהם. שווה!




ומשגרים לתנור.
בהתחלה על החום הגבוה לכ-30 דקות.
ואז מקטינים את האש ל-150 מעלות ומשאירים בתנור 3-4 שעות



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה