אני דיי בטוחה שמדובר במנת שאריות קלאסית.
לא חקרתי את זה, אולם זה ממש ברור לי.
הנה, מה שאני עשיתי עם שאריות לארוחת בוקר/ צהריים.
זו לא בדיוק פשטידת רועים, אולם תודו שזה קצת דומה...
לא חקרתי את זה, אולם זה ממש ברור לי.
הנה, מה שאני עשיתי עם שאריות לארוחת בוקר/ צהריים.
זו לא בדיוק פשטידת רועים, אולם תודו שזה קצת דומה...
![]() |
| נקניקיות אמיתיות (בלי חומרים למיניהם, בשר וזהו) נפרסו לעיגולים קטנים |
![]() |
| התחבר אליהן תבשיל כרובית, שומר, בצל בתנור עם קצת ציר עצמות |
![]() |
| גם עגבניה שנותרה מיותמת על השייש |
![]() |
| 2 ביצים משוקשקות התערבבו גבנצ בלי חומרים משמרים ממעל והופ לתנור חם (180 מעלות) למשהו כמו 15-20 דקות *** לדפ"מ SCD אפשר להכין ללא הגבינה, או עם גבינה "כשרה" *** |
![]() |
| עד שהביצים "נעשו" והגבנצ הייתה מוכנה |
![]() |
| יאמי!!! |






אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה