במשך שנים אני משתמשת במלח המתובל של herbamare
זה המלח האהוב עליי- לסלטים, תבשילים ולכל דבר.
יש להם עוד סוגים, אני יודעת, אולם זה עובד עבורנו מעולה!
[מעבר למלח גס ולתבלינים הרבים שבשימוש אצלי במטבח, כן?]
ואז הציעו לי להתנסות בסדרת מלחים מתובלים חדשה שיצאה לשוק, של "מלח הארץ" ואחרי שהסכמתי קבלתי מהם משלוח שווה ביותר עם מארז המלחים שלהם ו"חומר" להתנסות איתו
כמובן שמייד התחלתי להתנסות בהם בשלל מנות שהכנתי.
אין ספק שזה כיף שאפשר לטחון על המקום, מה שעשוי להקל על הוספת טעמים חדשים למנות מוכרות.
רעיון מדליק לסלטים ותבשילים שונים!
ועוד ועוד כיד הדמיון
זה המלח האהוב עליי- לסלטים, תבשילים ולכל דבר.
יש להם עוד סוגים, אני יודעת, אולם זה עובד עבורנו מעולה!
[מעבר למלח גס ולתבלינים הרבים שבשימוש אצלי במטבח, כן?]
ואז הציעו לי להתנסות בסדרת מלחים מתובלים חדשה שיצאה לשוק, של "מלח הארץ" ואחרי שהסכמתי קבלתי מהם משלוח שווה ביותר עם מארז המלחים שלהם ו"חומר" להתנסות איתו
רעיון מדליק, נכון? |
כמובן שמייד התחלתי להתנסות בהם בשלל מנות שהכנתי.
אין ספק שזה כיף שאפשר לטחון על המקום, מה שעשוי להקל על הוספת טעמים חדשים למנות מוכרות.
רעיון מדליק לסלטים ותבשילים שונים!
צ'יפס סלק שקיבל מלח עם עשבי תיבול |
וגם צ'יפס "רגיל" בתנור |
עוף שלם נכנס לתנור מתובל לעילא |
קישואים בתיבול גריל |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה