דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום רביעי, 20 ביולי 2016

מלח מתובל

במשך שנים אני משתמשת במלח המתובל של herbamare



זה המלח האהוב עליי- לסלטים, תבשילים ולכל דבר.
יש להם עוד סוגים, אני יודעת, אולם זה עובד עבורנו מעולה!

[מעבר למלח גס ולתבלינים הרבים שבשימוש אצלי במטבח, כן?]

ואז הציעו לי להתנסות בסדרת מלחים מתובלים חדשה שיצאה לשוק, של "מלח הארץ" ואחרי שהסכמתי קבלתי מהם משלוח שווה ביותר עם מארז המלחים שלהם ו"חומר" להתנסות איתו



רעיון מדליק, נכון?

סדרת המלחים המתובלים מכילה 2 סוגי מלח "רגילים" ו-3 מלחים מתובלים
הכל במטחנות, כך שאפשר לטחון את התערובות על המקום למקסימום טריות וטעם!
*** יש מידע על אלרגנים על כל מטחנה. תערובת אחת מכילה גם סוכר (הגריל) ***

*** התערובות אינן מכילות גלוטן, אולם אינן נחשבות למתאימות לחולי צליאק ***
כמובן שמייד התחלתי להתנסות בהם בשלל מנות שהכנתי.
אין ספק שזה כיף שאפשר לטחון על המקום, מה שעשוי להקל על הוספת טעמים חדשים למנות מוכרות.
רעיון מדליק לסלטים ותבשילים שונים!


צ'יפס סלק שקיבל מלח עם עשבי תיבול

וגם צ'יפס "רגיל" בתנור



עוף שלם נכנס לתנור מתובל לעילא
קישואים בתיבול גריל
ועוד ועוד כיד הדמיון



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה