מאז שהעליתי את המתכון לספייסי אג מאפינס הכנתי עוד המון גירסאות של אג מאפינס.
זה דיי פשוט בסך הכל...
מניחים הרבה ירקות בתבנית שקעים, שופכים מעל ביצים מקושקשות היטב ביחד עם תיבול ואפשר גם: שמן זית/ קוקוס/ חמאה, או פסטו או גבינות למיניהן, או שמנת- כיד הדמיון!
הפעם אני חולקת מתכון לאג מאפינס בסגנון איטלקי עם עגבניות, זיתים ועשבי תיבול- יאמי!
חומרים
בצל קצוץ
שמן זית
על כל אג מאפין: 2 עגבניות שרי
2 זיתים
1 ביצה
תבלינים: עשבי תיבול בסגנון איטלקי, מלח, פלפל, שום (טרי או מיובש), רוזמרין, אורגנו, טימין
פסטו
אופציונלי: גבינה מגורדת
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכינים תבנית שקעים של מאפינס. רצוי להניח אותה על תבנית שטוחה. כך יהיה קל ונוח יותר להזיזה אל התנור.
מטגנים את הבצל בשמן זית וכשהוא הופך שקוף מכבים את האש ומניחים להתקרר מעט.
בינתיים מניחים בכל שקע 2 עגבניות שרי קצוצות, 2 זיתים קצוצים, תבלינים וכשהבצל התקרר מוסיפים ממנו 1-2 כפיות (לפי גודל השקעים)
בקערה מערבלים ביצים כמספר השקעים ומוסיפים פסטו לערבוב.
זה השלב להוסיף בו את הגבינה אם רוצים
מוזגים עד מלוא כל שקע את תערובת הביצים והפסטו ומכניסים לתנור לכחצי שעה. עד שהאג מאפינס יציבים ומוכנים.
מוציאים מהתנור ומשאירים להתקרר
מוציאים מהשקעים כשהאג מאפינס אינם חמים עוד, אחרת הם עשויים להתפרק.
תבנית סיליקון תבטיח שהאג מאפינס לא יידבקו אליה
אפשר לאכול עם שמנת של פעם או סלט טעים!
זה דיי פשוט בסך הכל...
מניחים הרבה ירקות בתבנית שקעים, שופכים מעל ביצים מקושקשות היטב ביחד עם תיבול ואפשר גם: שמן זית/ קוקוס/ חמאה, או פסטו או גבינות למיניהן, או שמנת- כיד הדמיון!
הפעם אני חולקת מתכון לאג מאפינס בסגנון איטלקי עם עגבניות, זיתים ועשבי תיבול- יאמי!
חומרים
בצל קצוץ
שמן זית
על כל אג מאפין: 2 עגבניות שרי
2 זיתים
1 ביצה
תבלינים: עשבי תיבול בסגנון איטלקי, מלח, פלפל, שום (טרי או מיובש), רוזמרין, אורגנו, טימין
פסטו
אופציונלי: גבינה מגורדת
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכינים תבנית שקעים של מאפינס. רצוי להניח אותה על תבנית שטוחה. כך יהיה קל ונוח יותר להזיזה אל התנור.
מטגנים את הבצל בשמן זית וכשהוא הופך שקוף מכבים את האש ומניחים להתקרר מעט.
בינתיים מניחים בכל שקע 2 עגבניות שרי קצוצות, 2 זיתים קצוצים, תבלינים וכשהבצל התקרר מוסיפים ממנו 1-2 כפיות (לפי גודל השקעים)
בקערה מערבלים ביצים כמספר השקעים ומוסיפים פסטו לערבוב.
זה השלב להוסיף בו את הגבינה אם רוצים
מוזגים עד מלוא כל שקע את תערובת הביצים והפסטו ומכניסים לתנור לכחצי שעה. עד שהאג מאפינס יציבים ומוכנים.
מוציאים מהתנור ומשאירים להתקרר
מוציאים מהשקעים כשהאג מאפינס אינם חמים עוד, אחרת הם עשויים להתפרק.
תבנית סיליקון תבטיח שהאג מאפינס לא יידבקו אליה
אפשר לאכול עם שמנת של פעם או סלט טעים!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה