תוספת נהדרת לכל ארוחה- בשרית, דגית או צמחונית/ טבעונית.
אפשר גם להוסיף שמנת/ יוגורט/ גבינה ולאכול כארוחה בפני עצמה
אפשר גם להוסיף שמנת/ יוגורט/ גבינה ולאכול כארוחה בפני עצמה
קוביות קטנות של תפוחי אדמה נכנסו לתבנית התערבבו עם שפע שמן זית (אפשר גם שמן קוקוס/ גהי/ חמאה* ועם שלל תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מעושנת, אבקת שום ***אפשר גם ללכת לכיוון של עשבי תיבול למיניהם ושום*** |
כל זה נכנס לתנור על 200 מעלות למשך כחצי שעה, או עד שהתפודים מוכנים.
מומלץ ב 5-10 דקות האחרונות לשים גם על גריל עליון
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה