נראה לי שנלך על מנת הבית לאחרונה (אחרי שאכלתי כזה אצל חברה): בסיר על הגז ירקות בחלב קוקוס עם קארי, מלח, פלפל, אפשר קצת סןיה - כמה פשוט ככה טעים, פלוס טופו או חזה עוף חתיכות קטנות שמוסיפה ממש בסוף. ירקות: בצל, שום, ג'ינג'ר, תפ"א אחד, גזר, ואפשרגם: קישוא, אפונה ירוקה, שעועית ירוקה, גמבה אחת, בסוף כוסברה קצוצה, עלים ירוקים (יש עלי צנונית מהאדנית :) וזה יחד עם אורז מלא עגול תמיד טעים
אמנם כבר לילה אבל... למחר הכנתי פלפלים ממולאים בבשר ואורז (תעורבת שנשארה מהקציצות שכתבת עליהם לפני שבועיים עם צנוברים רוטב מתקתק וכו!) בנתיים שמתי עוף במרינדה (סתם רגיל- קטשופ, סויה, צ'ילי וכו) כדי שיהיה לכל הסופשבוע- והכי חשוב- כרגע הכנסתי למשרה- חזה הודו, על מנת שיהפוך בעוד יומיים לפסטרמה - גם מהבלוג שלך. בקיצור- את מספקת לי השראה 24/7! אז לילה טוב :)
איזה כיף לשמוע, אפרת. נשמע מעולה! זה עושה הרגשה טובה להכין במנות גדולות לכמה זמן, נכון? על אף שאני אוהבת לבשל כמעט בכל יום, לפעמים כשאני עושה את זה זה נותן תחושה של יעילות ושקט כזה...
אצלנו יהיה מרק קישואים, או פיצת קישואים (קישואים מגוררים עם קצת ביצה וקמח כבסיס, במקום בצק), או אולי צ'ילי צמחוני.
השבמחקתגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.
השבמחקלזניה צמחונית, סלט טוב...
השבמחקקלאסי עוף בתנור עם תפוא ובטטות
השבמחקרוטב יין לבן לימון פפריקה כמון ועוד
נראה לי שנלך על מנת הבית לאחרונה (אחרי שאכלתי כזה אצל חברה): בסיר על הגז ירקות בחלב קוקוס עם קארי, מלח, פלפל, אפשר קצת סןיה - כמה פשוט ככה טעים, פלוס טופו או חזה עוף חתיכות קטנות שמוסיפה ממש בסוף. ירקות: בצל, שום, ג'ינג'ר, תפ"א אחד, גזר, ואפשרגם: קישוא, אפונה ירוקה, שעועית ירוקה, גמבה אחת, בסוף כוסברה קצוצה, עלים ירוקים (יש עלי צנונית מהאדנית :)
השבמחקוזה יחד עם אורז מלא עגול
תמיד טעים
אחלה רעיונות יש פה...
השבמחקאמנם כבר לילה אבל...
השבמחקלמחר הכנתי פלפלים ממולאים בבשר ואורז (תעורבת שנשארה מהקציצות שכתבת עליהם לפני שבועיים עם צנוברים רוטב מתקתק וכו!)
בנתיים שמתי עוף במרינדה (סתם רגיל- קטשופ, סויה, צ'ילי וכו) כדי שיהיה לכל הסופשבוע-
והכי חשוב- כרגע הכנסתי למשרה- חזה הודו, על מנת שיהפוך בעוד יומיים לפסטרמה - גם מהבלוג שלך. בקיצור- את מספקת לי השראה 24/7!
אז לילה טוב :)
איזה כיף לשמוע, אפרת. נשמע מעולה!
השבמחקזה עושה הרגשה טובה להכין במנות גדולות לכמה זמן, נכון?
על אף שאני אוהבת לבשל כמעט בכל יום, לפעמים כשאני עושה את זה זה נותן תחושה של יעילות ושקט כזה...
אני אוהבת לבשל פעמיים בשבוע ובשאר הימים לנוח על זרי הדפנה :)
מחקועדכון- הפסטרמה יצאה מעולה!!
יש לכן במקרה מתכון טוב לירקות שורש בתנור ?
השבמחקאף פעם זה לא יוצא לי כמו שצריך, אני כבר לא יודעת איך ומה לעשות!
מה דעתכן ?
תודה רבה !
עשי פה חיפוש על "ירקות" ועל "תנור" יש לא מעט כאלה...
מחקלמה כוונתך ב"ירקות שורש"?