אתם הרי כבר יודעים שאני מחובבי הקציצות.
הן באמת מהמזונות המועדפים עליי, כי כ"כ קל להכין אותן והן מאפשרות כזה גיוון...
הפעם הכנתי עם חצילים. דווקא רעיון שקיבלתי מאמא שלי שהייתה פה כאשר קבלתי ימבה חצילים במשלוח הירקות והציעה לי להכין סלט חצילים ואז כשחשבנו מה עוד אפשר לעשות איתם, עלה רעיון הקציצות
אז אפשר להכין סלט קודם, כפי שאני עשיתי ואז לקחת ממנו כדי לערבב עם בשר טחון. הכי פשוט.
או שאפשר להכין במיוחד
זה כשלעצמו הוא סלט חצילים נפלא!
בתאבון!
***תוספת- קצת- מאוחרת:
מאחר והקציצות האלה באמת כ"כ פשוטות להכנה וכייפיות אני כנראה לא הראשונה או היחידה שחשבה עליהן.
לתותי יש גם בלוג אוכל ובו היא פרסמה מתכון ממש דומה לפני כמה חודשים.
היו שחשבו שקיבלתי ממנה השראה, אולם לצערי רק בעקבות פנייתה אליי התוודעתי לבלוג שלה.
מוזמנים לראות גם אצלה
נראה בלוג מגניב, נכון?
הן באמת מהמזונות המועדפים עליי, כי כ"כ קל להכין אותן והן מאפשרות כזה גיוון...
הפעם הכנתי עם חצילים. דווקא רעיון שקיבלתי מאמא שלי שהייתה פה כאשר קבלתי ימבה חצילים במשלוח הירקות והציעה לי להכין סלט חצילים ואז כשחשבנו מה עוד אפשר לעשות איתם, עלה רעיון הקציצות
אז אפשר להכין סלט קודם, כפי שאני עשיתי ואז לקחת ממנו כדי לערבב עם בשר טחון. הכי פשוט.
או שאפשר להכין במיוחד
קליתי חצילים בתנור (אפשר גם על האש) הוצאתי את "בשרם" והנחתי במסננת להגרת הנוזלים [אמא שלי נותנת להם לשבת אפילו יום שלם כך] |
ערבבתי חצילים עם שום, פטרוזיליה, מלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון |
זה כשלעצמו הוא סלט חצילים נפלא!
עכשיו זה ממש פשוט לערבב כמה כפות מהסלט הזה עם בשר טחון לקצקץ ולהניח על נייר אפייה ו.... לתנור לכרבע שעה בחום של 200 מעלות |
בתאבון!
***תוספת- קצת- מאוחרת:
מאחר והקציצות האלה באמת כ"כ פשוטות להכנה וכייפיות אני כנראה לא הראשונה או היחידה שחשבה עליהן.
לתותי יש גם בלוג אוכל ובו היא פרסמה מתכון ממש דומה לפני כמה חודשים.
היו שחשבו שקיבלתי ממנה השראה, אולם לצערי רק בעקבות פנייתה אליי התוודעתי לבלוג שלה.
מוזמנים לראות גם אצלה
נראה בלוג מגניב, נכון?
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה