הנה המתכון הבא בסדרת המשמשים שיצאה לה ככה בעונה.
הרוטב קל ומהיר להכנה, אפשר להכין כמות ולשמור במקרר (זה רק גרם לנו לרצות לאכול סלט כזה כמה פעמים ביום...)
הרוטב קל ומהיר להכנה, אפשר להכין כמות ולשמור במקרר (זה רק גרם לנו לרצות לאכול סלט כזה כמה פעמים ביום...)
רוטב משמשים לסלט ירוק, של אלנה אמסטרדם
חומרים
רבע כוס שמן זית
כף מיץ לימון (אני משתמשת הרבה במיי הירקות הכבושים במקום מיץ לימון. גם מזין מאד- מכיל פרוביוטיקה טבעית- וגם קל יותר להשגה בימות הקיץ!)
כף חומץ תפוחים (אפשר להחליף גם אותו במיי הכבושים/ לימון אם אין )
משמש שלם, ללא גלעין
כפית חרדל דיז'ון (מציעה לחפש היטב כאלה ללא חומרים משמרים ובלי דברים מיותרים)
אופציונלי: 1/2 כפית דבש/ סילאן/ מייפל אמיתיים
אופן ההכנה
מוזגים מעל סלט עלים ירוקים, או מעל חסה קצוצה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה