דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום שני, 12 בנובמבר 2018

ביצת בננה- בננושקה

אני יודעת, השם לא משהו.
אבל ככה אני קוראת למנה הזו ביני לביני, וגם בין בני הבית.
אז זה השם שתפס




היי, יש לכם רעיון לשם אחר? מוזמנים לכתוב לי בתגובות. ממש אשמח למצוא שם אחר.

אבל עיזבו איך קוראים לזה- בואו נבין מה זה בכלל ואיך לא הכרתם את זה קודם (אם אתם חובבי בננות, פנקייקים, מיני דייסות, ביצים).
כבר פרסמתי משהו דומה בעבר, אבל אפילו לי היה קשה למצוא את זה בחיפוש. כי שוב, שם וזה...


זה מה שאני אוהבת לאכול בימים אלה, בהם מזג האוויר מתקרר כבר ופחות מתאים לי משהו קריר. מחפשת את תחושת החמימות מהאוכל, גם בבוקר.

חומרים

1 בננה בשלה
פיסת חמאה כזו וכזו
אבקת קנמון
2 ביצים

תוספות לבחירה: אבוקדו חתוך, פירות קפואים או טריים, חמאת קוקוס, אבקות סופר פוד'ס למיניהן, אגוזים או חמאותיהם ועוד

אופן ההכנה

ממיסים את החמאה במחבת, פורסים את הבננה לעיגולים וזורקים לתוך החמאה.
מערבבים קלילות כדי שהעיגולים יתהפכו גם לצד השני, זה ממש מהיר



מוסיפים קנמון לערבוב (אגב, אפשר להוסיף גם אבקת ג'ינג'ר, אבקת הל, אבקת ציפורן)


בננה, חמאה, קנמון
אתם בטח יכולים לתאר את הריח...

שוברים את הביצים למחבת 
ומערבבים
זה לא נראה משהו, נכון? תודו
או שתודו לי אח"כ 😉
מניחים את תכולת המחבת בקערה אהובה ועכשיו אפשר להתחיל לשחק עם התוספות שאתם מעוניינים בהן, או שזמינים לכם


מעל ביצת הבננה שלי יש- עם כיוון השעון- חתיכות אבוקדו, חמאת אגוז נמר- קקאו- קשיו, אבקת מורינגה, אבקת מאקה, אבקת ג'לטין, אוכמניות קפואות

זו מנה משביעה, מזינה ומספקת כל כך...
תהנו!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה