בימים הקרים האלה אני לא יכולה כמעט להביא את עצמי לאכול משהו לא מבושל, או לפחות מחומם- קררררר כל כך!
מאחר ודייסה אינה אפשרות עבורי (פליאו, וזה) ואני בד"כ רוצה משהו מהיר יחסית ולא תמיד יש לי דלעת זמינה להכין את הפודינג המהמם הזה אני בוחרת במשהו אחר.
זה קצת שדרוג של הגירסא המהירה עוד יותר הזו שלי, כי אני רוצה להכניס עוד כמה דברים פנימה.
התוצאה יוצאת דייסתית משהו בהחלט ומתאימה לכל מי שבוחר לאכול ללא דגנים/ קמח/ גלוטן וכו'
חומרים
פיסת חמאה נאה (עדיף מחמאה צהובה, מפרות שאכלו עשב. בד"כ אלה פרות חו"לניקיות... אין מה לעשות)
בננה בשלה
חמאת קוקוס- 1-2 כפות או פרלין גדול
2 תמרים קצוצים
1 כפית קנמון טחון (אפשר להוסיף גם הל טחון, ג'ינג'ר מגורד וכו')
2 ביצים
2 כפות שמנת של פעם
אופן ההכנה
מחממים חמאה במחבת.
זורקים פנימה עיגולי בננה ומערבבים 1-2 דקות עד שהם מתרככים קלות.
קוצצים את חמאת הקוקוס שמתקשה בחורף ומוסיפים אותה למחבת עם הקנמון והתמרים ומערבבים היטב עוד כדקה.
מוסיפים את הביצים ומקשקשים למידת העשייה הרצוייה לכם, מוסיפים את השמנת לעוד ערבוב קליל ו...זהו.
ארוחת הבוקר מוכנה
מאחר ודייסה אינה אפשרות עבורי (פליאו, וזה) ואני בד"כ רוצה משהו מהיר יחסית ולא תמיד יש לי דלעת זמינה להכין את הפודינג המהמם הזה אני בוחרת במשהו אחר.
זה קצת שדרוג של הגירסא המהירה עוד יותר הזו שלי, כי אני רוצה להכניס עוד כמה דברים פנימה.
התוצאה יוצאת דייסתית משהו בהחלט ומתאימה לכל מי שבוחר לאכול ללא דגנים/ קמח/ גלוטן וכו'
חומרים
פיסת חמאה נאה (עדיף מחמאה צהובה, מפרות שאכלו עשב. בד"כ אלה פרות חו"לניקיות... אין מה לעשות)
בננה בשלה
חמאת קוקוס- 1-2 כפות או פרלין גדול
2 תמרים קצוצים
1 כפית קנמון טחון (אפשר להוסיף גם הל טחון, ג'ינג'ר מגורד וכו')
2 ביצים
2 כפות שמנת של פעם
אופן ההכנה
מחממים חמאה במחבת.
זורקים פנימה עיגולי בננה ומערבבים 1-2 דקות עד שהם מתרככים קלות.
קוצצים את חמאת הקוקוס שמתקשה בחורף ומוסיפים אותה למחבת עם הקנמון והתמרים ומערבבים היטב עוד כדקה.
מוסיפים את הביצים ומקשקשים למידת העשייה הרצוייה לכם, מוסיפים את השמנת לעוד ערבוב קליל ו...זהו.
ארוחת הבוקר מוכנה
בהגשה הוספתי תות קצוץ, קצת אוכמניות קפואות ו2 אגוזי פקאן קצוצים. לא חובה, אם כי בהחלט משדרג את החוויה והטעם! |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה