דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום שלישי, 5 במרץ 2019

סלט עם כל טוּב



נראה יפה, נכון?
זה גם ממש טעים!

הכל התחיל מחצילים, כן חצילים.
אתמול קליתי חצילים בתנור בצהריים.
בערב הוצאתי את בשרם למסננת, שם הוא ישב במהלך הלילה והגיר נוזלים.
בבוקר הכנתי סלט חצילים עם שמן זית, מלח ושום.

ואז הסתכלתי על חצי העגבניה שנשארה על השיש מקופסאות האוכל של הילדים ועל הבצל הסגול שמחכה לי מאתמול כבר והבנתי מה אני צריכה לעשות.
כל השאר הצטרפו להם אח"כ כדי ליצור מנה טעימה ביותר!


"רק" סלט חצילים עם שמן זית, מלח ושום

עם עגבניה ובצל ירוק קצוצים

פטריות מוקפצות בשמן זית

חצילים, עגבניה, בצל סגול
פטריות מוקפצות בשמן זית
קוביות אבוקדו
ביחד עם גבינות קממבר ואמנטל


תגובה 1: