דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום שלישי, 24 באפריל 2012

רצועות שייטל מוקפצות

הקצב שלי מסכים אתי שזה אחד הנתחים הטובים ביותר להקפצה שיש.
אני בדרך כלל קונה נתח ומבקשת ממנו לחתוך לי לרצועות דקות. אפשר גם לפרוס למעין "שניצלים" גדולים יותר. ובכלל זה נתח שאפשר להכין ממנו גם תבשילי קדירה וגם סטיקים.
לבחירתכם.

את הנתחים המוקפצים אפשר לאכול כפי שהם (כך ילדיי אוהבים אותם) מוקפצים במעט שמן זית/ קוקוס עם או בלי תבלינים


רגע לפני שזה לגמרי מוכן...

ואפשר לשלבם גם עם ירקות מוקפצים ועוד ועוד.
עוד מנה מהירה, מזינה ומשביעה.
בתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה