דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום שני, 23 באפריל 2012

הקערה האדומה שלי





יש לי קערת פלסטיק כזו. אדומה וגדולה.
היא אחד הכלים שאני משתמשת בהם הכי הרבה במטבח שלי.
הגודל שלה מתאים למגוון סלטים, ערבובים, תערובות לקציצות ופשטידות, בצק לעוגות ועוגיות ועוד ועוד.
אני כבר לא זוכרת כמה זמן היא אתי במטבח, אולם היא משמשת אותי ממש כמעט בכל יום ופתאום כשראיתי אותה יום אחד מתייבשת לה על מייבש הכלים אחרי עוד ארוחה שהיא עזרה לי להכין, החלטתי שמגיע לה פוסט משלה

בדרך להיות פשטידה

בדרך לגונדי

באאאארוווור שהיא עוזרת לי כשאני מכינה גרנולה

לפעמים העוף צריך מקום נוח להפשיר בו

או להתערבב במרינדה


איילה מקצצת בה קציצות המון פעמים

ויש גם קערה כחולה, אולם היא כבר מסיפור אחר

באיזה כלי מטבח אתם מוצאים את עצמכם משתמשים הכי הרבה?

4 תגובות:

  1. מוזר, הקערה האדומה שלי היא כסופה...

    השבמחק
    תשובות
    1. וחוץ ממנה, סכין טוב, קולפן וכפות עץ

      מחק
  2. הקערה שלי ירוקה בהירה לא יפה כל כך , אך הגודל שלה אידיאלי לכל מיני דברים. לאחרונה התחלתי להשתמש גם בקערת נירוסטה שחברה הביאה בה סלט כרוב ואמרתי לה שתשכח ממנה.

    אגב אני בהיי, כיוון שלפני שעה רכשתי תרמומיקס מסוכן שבא אליי הביתה(או מהריזוטו המעולה שהוא הכין איתו), אני מרגישה שאני הולכת בכיוון הנכון עם התזונה.

    השבמחק
  3. מסננת לבנה שקניתי לפני 10 שנים
    2 קערות:צהובה וכתומה.
    אני לא מדברת על סירים מסוימים שלכל אחד יעוד מיוחד:הקציצות מצליחות רק בסיר אחד
    האורז רק בסיר שלו
    הפופקורן כמובן רק בסיר היעודי
    בלחם שאני מכינה יומיום כמובן...צריך סיר מיוחד וכד'
    גם הלח חיתוך הסלט יוצא טעים רק עליו....

    השבמחק