דפים

קוקו, משוגע על בישול

יום שלישי, 19 בפברואר 2013

פשטידת כרובית לעצלנים

פשטידה שמהיר וקל להכין ומי שאוהב כרובית מאד ייהנה ממנה

חומרים

כרובית גדולה
1 בצל
כמה שיני שום
4 ביצים
2-3 כפות פרמז'ן מגורדת *** לדפ"מ SCD בלי הגבינה ***
מלח, פלפל, מוסקט


אופן ההכנה

במעבד מזון טוחנים היטב עד למרקם דק דק את הכרובית ביחד עם הבצל והשום.
מוסיפים את התבלינים.
בקערה טורפים את הביצים ומוסיפים את הגבינה.
מערבבים הכל יחדיו למרקם אחיד.
מכניסים לתבנית ואופים על חום של 180 מעלות כ-45 דקות



אם רוצים להשקיע יותר, אפשר לטגן בשמן קוקוס/ חמאה כרישה/ בצל ולהוסיף לתערובת. זה בהחלט מוסיף לטעם



מציעה לנסות ולעמוד בפיתוי ולחכות שיתקרר.
אפשר גם לשמור במקרר ליום שאחרי, זה יהיה ממש טעים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה