זה סלט שכבר יצא לי להכין כמה פעמים.
במפגש הבישול האחרון שהעברתי (מפגש פרטי) הכנו אותו שוב.
הייתה בקשה מאחת החברות בפייסבוק לשתף אותו, אז הנה ליאה.
זה סלט דיי פשוט ואפשר לגוון את מה שנכנס אליו.
תמיד התייחסתי אליו כאל "סלט שורשים" אולם כשמסתכלים באמת, יש בו יותר פקעות משורשים...
אז תחליטו אתם איך לקרוא לו
במפגש הבישול האחרון שהעברתי (מפגש פרטי) הכנו אותו שוב.
הייתה בקשה מאחת החברות בפייסבוק לשתף אותו, אז הנה ליאה.
זה סלט דיי פשוט ואפשר לגוון את מה שנכנס אליו.
תמיד התייחסתי אליו כאל "סלט שורשים" אולם כשמסתכלים באמת, יש בו יותר פקעות משורשים...
אז תחליטו אתם איך לקרוא לו
חומרים
סלק בינוני (או 2 קטנים)
קולרבי
2 גזרים
עלי רוקט
[אפשר להוסיף נבטים]
לרוטב: שמן זית, לימון, מלח, פלפל
או: חמאת שקדים/ בוטנים/ אגוזים, שן שום מעוכה, מעט מיץ לימון, מעט רוטב סויה/ מלח לדלל עם מעט מים
אופן ההכנה
מגרדים את השורשים בפומפיה גסה .
מוסיפים פנימה את עלי הרוקט כשהם קצוצים או קרועים ביד.
מערבבים את חומרי הרוטב שנבחר ויוצקים מעל הסלט. מערבבים היטב.
טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה