התכוונתי להכין קציצות מטוגנות בשמן קוקוס וזה איכשהו לא הצליח לי, אז ברוח "מדפקט לאפקט" של גיל חברתי שיניתי כיוון, הוספתי 2 ביצים לתערובת, הכנסתי לתבנית והכנתי עוגת בשר.
בעצם, האמריקאים אוהבים meatloaf נכון? אז כנראה שזה מה שזה...
חומרים
1/2 ק"ג בשר טחון מעורב: בקר, הודו אדום וקצת שומן כבש
בצל
קישוא קטן
חופן פטרוזיליה
גבעולי שומר (נשארו לי מהשומרים שהכנסתי לתנור)
חופן אוכמניות מיובשות
1 כף שמן קוקוס
2 ביצים
מלח, פלפל, מעט קארי
אופן ההכנה
טוחנים את הירקות והאוכמניות קצוץ דק (מעבד מזון עושה עבודה נפלאה).
מערבבים עם הבשר, הביצים, השמן והתבלינים.
מכניסים לתבנית מוארכת עם נייר אפייה בתוכה ומשגרים לתנור על חום של 180 מעלות לכ-45 דקות, או עד שקיסם שמוכנס למרכז ה"עוגה" יוצא נקי.
אפשר להכניס במקביל תבנית של ירקות עם שמן קוקוס ותבלינים וכך יש ארוחה מלאה
אפשר להכניס במקביל תבנית של ירקות עם שמן קוקוס ותבלינים וכך יש ארוחה מלאה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה