וידוי: אני לא ממש חובבת קלמארי. אני יותר בעניין של שרימפסים.
בעצם זה מה שחשבתי עד הערב בו בעלי חזר עם קניות הדגים והביא גם קלמארי "בשבילו" באופן רשמי.
מאחר והוא היה טרי החלטנו להכין את זה באותו רגע ומקסימום יישאר ליום המחרת.
הכנו בצורה ממש פשוטה ומהירה והאמת? יצא ממש מעדן
חומרים
כחצי ק"ג קלמארי
3-4 שיני שום פרוסות
1 כף שמן קוקוס
1 כפית מלח
כוסית קטנה של סאקה (אפשר גם יין לבן, פשוט לא היה לנו...)
אופן ההכנה
במחבת כבדה מחממים את שמן הקוקוס.
זורקים פנימה את פרוסות השום ונותנים להן איזו דקה.
מכניסים את הקלמארי ומערבבים היטב
אחרי כדקה שתיים מוסיפים את המלח ואת הסאקה וממשיכים לערבב
כדאי לאכול כשזה טרי
בעצם זה מה שחשבתי עד הערב בו בעלי חזר עם קניות הדגים והביא גם קלמארי "בשבילו" באופן רשמי.
מאחר והוא היה טרי החלטנו להכין את זה באותו רגע ומקסימום יישאר ליום המחרת.
הכנו בצורה ממש פשוטה ומהירה והאמת? יצא ממש מעדן
חומרים
כחצי ק"ג קלמארי
3-4 שיני שום פרוסות
1 כף שמן קוקוס
1 כפית מלח
כוסית קטנה של סאקה (אפשר גם יין לבן, פשוט לא היה לנו...)
אופן ההכנה
במחבת כבדה מחממים את שמן הקוקוס.
זורקים פנימה את פרוסות השום ונותנים להן איזו דקה.
מכניסים את הקלמארי ומערבבים היטב
אחרי כדקה שתיים מוסיפים את המלח ואת הסאקה וממשיכים לערבב
כדאי לאכול כשזה טרי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה