התחלתי להכין בולונז ובשנייה הוא קבל טוויסט אחר לגמרי ממה שהתכוונתי- איך לא חשבתי על זה קודם?
חומרים
2 כפות שמן קוקוס
1/2 ק"ג בשר טחון (בד"כ משתמשת בבקר+ טלה)
1 כרישה/ בצל
חבילת פטריות (מה שאוהבים) קצוצות
פיסת ג'ינג'ר מגורד
פיסת שורש כורכום מגורדת
כמה שיני שום פרוסות
1/2 חבילת חלב קוקוס
1/2 חבילת כוסברה
מלח, כורכום, פלפל חריף גרוס
*** לפרוטוקול האוטואימוני AIP ללא פלפל חריף או שחור ***
אופן ההכנה
בסיר מחממים שמן קוקוס וכשהוא חם זורקים פנימה בצל/ החלק הלבן של הכרישה קצוץ להזהבה.
מוסיפים את הבשר ומערבבים להשחמה.
פנימה נכנסים הג'ינג'ר, השום, הכורכום והתבלינים לערבוב טוב
אחרי כמה דקות מוסיפים את הפטריות לערבוב לעוד 1-2 דקות
מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מקטינים את האש ומבשלים עד לריכוך הבשר עוד 10-20 דקות.
בסוף מערבבים פנימה את הכוסברה והכרישה הקצוצים
אחרי 6 שנים שהמתכון הזה משמח משפחות הצעתי אותו היום לשגית ששאלה אותי מה היא יכולה להכין לארוחה עם בשר טחון.
יצא לה מעולה והיא שלחה לי את זה בתמורה 😄
חומרים
2 כפות שמן קוקוס
1/2 ק"ג בשר טחון (בד"כ משתמשת בבקר+ טלה)
1 כרישה/ בצל
חבילת פטריות (מה שאוהבים) קצוצות
פיסת ג'ינג'ר מגורד
פיסת שורש כורכום מגורדת
כמה שיני שום פרוסות
1/2 חבילת חלב קוקוס
1/2 חבילת כוסברה
מלח, כורכום, פלפל חריף גרוס
*** לפרוטוקול האוטואימוני AIP ללא פלפל חריף או שחור ***
אופן ההכנה
בסיר מחממים שמן קוקוס וכשהוא חם זורקים פנימה בצל/ החלק הלבן של הכרישה קצוץ להזהבה.
מוסיפים את הבשר ומערבבים להשחמה.
פנימה נכנסים הג'ינג'ר, השום, הכורכום והתבלינים לערבוב טוב
אחרי כמה דקות מוסיפים את הפטריות לערבוב לעוד 1-2 דקות
מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מקטינים את האש ומבשלים עד לריכוך הבשר עוד 10-20 דקות.
בסוף מערבבים פנימה את הכוסברה והכרישה הקצוצים
אחרי 6 שנים שהמתכון הזה משמח משפחות הצעתי אותו היום לשגית ששאלה אותי מה היא יכולה להכין לארוחה עם בשר טחון.
יצא לה מעולה והיא שלחה לי את זה בתמורה 😄
יצא נפלא!
השבמחקhttps://www.facebook.com/SagitLev/videos/10157684413817376/
איזה נחמד הסרטון הזה.
השבמחקממש ממחיש 😄