"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

המדריך הישראלי להנקה

הפוסטים האחרונים כמעט ולא עסקו במתכונים פרופר, מבטיחה לחזור לזה ממש בקרוב.
פשוט יש עוד דברים שקורים במטבח שלי בימים אלה! 
משהו שהתבשל לו בשלוש השנים האחרונות וסופסוף נולד לאוויר העולם!
מאד מתרגשת- ברור, לא?


לבייבי הזה קוראים
"המדריך הישראלי להנקה"
הספר שיעזור לכולם לדעת את כל מה שיש  על הנקה יצא בהוצאת "עם עובד" ונכתב בשיתוף עם שתי קולגות שלי (כי אותי אתם כבר מכירים, נכון?)

שלי גת היא יועצת הנקה מוסמכת IBCLC ומהנדסת מכונות בהכשרתה.
הקימה את מרפאות ההנקה "שלי גת בית להנקה" בתל אביב, מושב הדר עם ופרדס חנה ומכשירה מדריכות הנקה. בימים אלה היא לומדת רפואה.
עינת טלמון היא מדריכת הנקה ועוסקת גם בניהול מיזמי תרבות בינלאומיים, תרגום ספרותי מהשפה הספרדית וכתיבה באמצעי תקשורת שונים ביניהם "הארץ", "מקור ראשון", "ארץ אחרת", "אלכסון".


על חלק משמעותי מהתמונות בספר אחראית הצלמת המוכשרת מזל שופן, בעלת העסק "בידיים מלאות"
וד"ר מירה ליבוביץ' היא העורכת המדעית שלו

יותר מ-3 שנים עבדנו על הפרוייקט המדהים הזה- מאמינים?
הספר כבר יצא לשוק ואמור להגיע לחנויות ברחבי הארץ בימים הקרובים.
שתפו אותי אם תפגשו אותו.
מוזמנים גם להעלות תמונות איתו ולתייג את הדף של "המדריך הישראלי להנקה" בפייסבוק ולעשות לנו לייק כמובן.