זה אחד הסלטים הכי ותיקים שאני זוכרת את עצמי מכינה. טוב, חוץ מסלטי ירקות קלאסיים כאלה.
כשגיליתי אותו לפני הרבה שנים ממש שמחתי ומאז אני מחכה לעונה המתאימה, בה כל המרכיבים מצויים ביחד, כדי להכין אותו.
הוא פשוט, קל, טעים וכייפי מאד
חומרים
אבוקדו בשל
3-4 תמרים (מאיזה סוג שאתם אוהבים. אנחנו חסידי הברהי)
תפוז אחד
בצל בינוני (אפשר סגול- אם יש- מוסיף צבע)
לרוטב: 1 כף שמן זית, חצי לימון סחוט, מלח, פלפל (אפשר בלסמי למי שאוהב)
אופן ההכנה
חותכים את האבוקדו והתפוז לריבועים.
קוצצים את התמרים.
מכינים טבעות מהבצל.
מערבבים את מרכיבי הרוטב ביחד.
מאחדים הכל בקערה אחת, בודקים טעמים ומתקנים לפי הצורך ו.....
טוב, אתם כבר יודעים את ההמשך
כשגיליתי אותו לפני הרבה שנים ממש שמחתי ומאז אני מחכה לעונה המתאימה, בה כל המרכיבים מצויים ביחד, כדי להכין אותו.
הוא פשוט, קל, טעים וכייפי מאד
חומרים
אבוקדו בשל
3-4 תמרים (מאיזה סוג שאתם אוהבים. אנחנו חסידי הברהי)
תפוז אחד
בצל בינוני (אפשר סגול- אם יש- מוסיף צבע)
לרוטב: 1 כף שמן זית, חצי לימון סחוט, מלח, פלפל (אפשר בלסמי למי שאוהב)
אופן ההכנה
חותכים את האבוקדו והתפוז לריבועים.
קוצצים את התמרים.
מכינים טבעות מהבצל.
מערבבים את מרכיבי הרוטב ביחד.
מאחדים הכל בקערה אחת, בודקים טעמים ומתקנים לפי הצורך ו.....
טוב, אתם כבר יודעים את ההמשך
ברגע האחרון הוספנו גם עלי חרדל מהחצר |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה