"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

יום ראשון, 9 באוקטובר 2011

חייבת כבר להתחיל


הרעיון להתחיל את הבלוג הזה מסתובב אצלי כבר הרבה זמן. בעצם רציתי לפתוח בלוג והייתי צריכה מיקוד, כי אפשר לכתוב על כ"כ הרבה דברים.
ואז חן זרקה לי את הרעיון והוא מצא חן בעיניי!
אז התחלתי להשתעשע איתו ולבדוק פלטפורמות אפשריות.
אין ספק שנעה זני ("אוצרת רגעים") עזרה לי להבין שזה לא כזה מסובך כמו שזה נראה והחלטתי לקפוץ למים.
השלב הבא היה לפתוח בלוג בבלוגר. פשוט לפתוח אותו. אח"כ התחלתי להתבחבש (וטרם סיימתי) עם כל אפשרויות העיצוב הבלתי נגמרות.

והנה הגיע הרגע להנכיח את הבלוג הזה ממש. כי אם הוא יהיה שם אהיה חייבת להכנס לזה, נכון?
אין הזדמנות טובה יותר מ"אחרי החגים", נכון?

להדק חגורות, יוצאים לדרך. אני מניחה שנכונו לנו לא מעט טלטלות ושינויים עד שאלמד את המערכת הזו וארגיש שאני שולטת בה, אולם החלטתי לא לפחד ו....לקפוץ למים.

שתהיה שנה נפלאה, מלאת מזונות נפלאים: ריחניים, טעימים ומזינים מאד. ככה סתם, ביומיום שלנו, לא בארועים מיוחדים.

מתחילה עם זה: [קצת בשביל הפרופורציה]
http://family.nana10.co.il/Article/?ArticleID=762706