אני כבר מבינה מה הריתמוס בשבילי עם הבלוג הזה. לאט לאט זה מתחיל לחלחל אליי.
בימות השבוע אני מעלה הצעות לארוחות צהריים ואילו בסופ"שים יש לי זמן פנוי יותר להגיגים, לדיונים, לנושאים יותר ברומו של עולם.
אז לא מבטיחה שתמיד זה יהיה ככה, אולם זה דיי מוצא חן בעיניי המתווה הזה שנוצר פה באופן טבעי.
הפעם רוצה לשתף אתכם בתגובות שאני מקבלת מקוראי הבלוג.
לא קבלתי אישורים מפורשים להעתיק, אז רק אספר ואשתף שמאז שפתחתי את הבלוג, אני מקבלת תגובות מאד מרגשות מאנשים מקרוב ומרחוק. מכאלה שמכירה ומכאלה שלא.
אני מקבלת מיילים, הודעות טקסט, תגובות בע"פ, תגובות בפייסבוק.
בנות מספרות לי על מתכונים שהכינו בהשראת הבלוג, על מנות חדשות שנכנסו אליהן הבייתה, על תגובות בני המשפחה ועל הכרות עם מזונות חדשים לגמרי.
רציתי להודות לכל הקוראים, המגיבים, המשתפים, הכותבים וכל מי שנותן לי להרגיש שאני לא לבד פה.
זה באמת מחמם את הלב!
שרק נמשיך כך,
שבת נעימה לכולנו!
[מזכירה לכל מי ששואל אותי- אפשר להרשם לעדכונים במייל. פה משמאל באחת התיבות. זה תהליך פשוט ומהיר ואז לא תצטרכו לחפש את הבלוג, הוא פשוט יגיע אליכם מדיי יום]
בימות השבוע אני מעלה הצעות לארוחות צהריים ואילו בסופ"שים יש לי זמן פנוי יותר להגיגים, לדיונים, לנושאים יותר ברומו של עולם.
אז לא מבטיחה שתמיד זה יהיה ככה, אולם זה דיי מוצא חן בעיניי המתווה הזה שנוצר פה באופן טבעי.
הפעם רוצה לשתף אתכם בתגובות שאני מקבלת מקוראי הבלוג.
לא קבלתי אישורים מפורשים להעתיק, אז רק אספר ואשתף שמאז שפתחתי את הבלוג, אני מקבלת תגובות מאד מרגשות מאנשים מקרוב ומרחוק. מכאלה שמכירה ומכאלה שלא.
אני מקבלת מיילים, הודעות טקסט, תגובות בע"פ, תגובות בפייסבוק.
בנות מספרות לי על מתכונים שהכינו בהשראת הבלוג, על מנות חדשות שנכנסו אליהן הבייתה, על תגובות בני המשפחה ועל הכרות עם מזונות חדשים לגמרי.
רציתי להודות לכל הקוראים, המגיבים, המשתפים, הכותבים וכל מי שנותן לי להרגיש שאני לא לבד פה.
זה באמת מחמם את הלב!
שרק נמשיך כך,
שבת נעימה לכולנו!
[מזכירה לכל מי ששואל אותי- אפשר להרשם לעדכונים במייל. פה משמאל באחת התיבות. זה תהליך פשוט ומהיר ואז לא תצטרכו לחפש את הבלוג, הוא פשוט יגיע אליכם מדיי יום]
השבוע אחד הנכדים לא כל כך רצה לאכול , נזכרתי בתמונות שלך והכנתי "סירות אבוקדו" וחציתי עגבניות שרי ורצועות גמבה והכנתי שמש ופנים והכל נאכל !!!
השבמחקושוב תודה להשראה
גדולה את!
השבמחקטוב, הבת שלך הרגילה אותם לבנטואים...
פעם להתחיל לבשל היה מבחינתי לפתוח מקרר לראות מה יש ואיזה רוח תנוח עלי
השבמחקהיום זה לפתוח מקרר לראות מה יש ואז לבדוק מה ורד מציעה לעשות עם זה (:
והתגובות.....חבל על הזמן
שוב תודה
מעולה, ענת!
השבמחקתודה!