במסגרת שדרוג השאריות ובעקבות הפוסט "של גיל" מצאתי את עצמי עם כמות נאה של פסטה שנותרה מיום קודם. במקום להשאיר אותה כפי שהיא החלטתי לשדרג באמת ולהכין פשטידת פסטה.
הגינה כבר מלבלבת, גם מבלי שנעשה דבר
והמנגולדים יוצאים להם גם כך סתם באמצע הדרך
כך שזו הזדמנות טובה לשלבם בבישולים כבר, כי בהמשך באמת יהיו המון! בטח עוד אשתף בפשטידת מנגולד כזו או אחרת בהמשך.
חומרים
שאריות של פסטה (או אם רוצים, פסטה חדשה מבושלת)
3 ביצים (כמות הביצים קשורה, מן הסתם, לכמות הפסטה שנותרה לכם. צריך לראות איך זה "נתפס")
3-4 עלי מנגולד
1/3 דלורית
גזר קטן
תבלינים: מלח, פלפל (פה שמתי גם אבקת ירקות מיובשים שהייתה לי) וכל מה שעוד רוצים בו
אפשר להוסיף גם גבינה כלשהי, אם רוצים (אני הוספתי קצת פרמז'ן מגורדת)
אפשר להוסיף גם בצל ושום (הפעם לא הוספתי וחבל... זה היה מוסיף)
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
במעבד מזון קוצצים את הירקות.
בקערה מערבבים את הירקות הקצוצים עם הביצים, טורפים היטב. מוסיפים את התבלינים ואת הגבינה לערבוב
מערבבים פנימה את הפסטה
משטחים בתבנית
ושולחים לתנור לכ-30-40 דקות, או עד שהפשטידה עומדת בזכות עצמה
אפשר לאכול ביחד עם סלט, עם טחינה, עם ממרח אבוקדו וכן הלאה.
הגינה כבר מלבלבת, גם מבלי שנעשה דבר
והמנגולדים יוצאים להם גם כך סתם באמצע הדרך
גם את התרד רואים מבצבץ לו, למעלה מימין |
חומרים
שאריות של פסטה (או אם רוצים, פסטה חדשה מבושלת)
3 ביצים (כמות הביצים קשורה, מן הסתם, לכמות הפסטה שנותרה לכם. צריך לראות איך זה "נתפס")
3-4 עלי מנגולד
1/3 דלורית
גזר קטן
תבלינים: מלח, פלפל (פה שמתי גם אבקת ירקות מיובשים שהייתה לי) וכל מה שעוד רוצים בו
אפשר להוסיף גם גבינה כלשהי, אם רוצים (אני הוספתי קצת פרמז'ן מגורדת)
אפשר להוסיף גם בצל ושום (הפעם לא הוספתי וחבל... זה היה מוסיף)
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
במעבד מזון קוצצים את הירקות.
בקערה מערבבים את הירקות הקצוצים עם הביצים, טורפים היטב. מוסיפים את התבלינים ואת הגבינה לערבוב
מערבבים פנימה את הפסטה
משטחים בתבנית
ושולחים לתנור לכ-30-40 דקות, או עד שהפשטידה עומדת בזכות עצמה
הייתי חייבת לטעום קצת (היה חסר קצת מלח...) |
סימון תזונתי עבור מנה\יחידה | ||||||||
| ||||||||
© אנלייזר למתכון עלולה להיות סטייה בנתונים. |
אפשר לאכול ביחד עם סלט, עם טחינה, עם ממרח אבוקדו וכן הלאה.
ינאי ואני שרופים על פשטידת פסטה. באמת יהיה מעניין לשלב בה גם תרד. תודה!
השבמחקאיזה בלוג מקסים!
השבמחקשמחה שגיליתי אותו!
הפשטידה הזאת באה לי בדיוק בזמן - אנסה :)
יום נעים!
תודה אפרתי!
השבמחקתהני לך מהשיטוטים (אפשר גם להרשם לעדכונים השוטפים במייל. משמאל מתחת לתמונה שלי).