זה הולך מעולה עם ה
"אורז" מכרובית.
טוב, גם עם אורז רגיל.
אני מוכנה לאכול כזה כל יום.
בכלל הייתי צריכה לחיות איזו תקופה בתאילנד, הכי מסתדר לי עם האוכל...
|
מימין למעלה, עם כיוון השעון: פלפל מתוק (אפשר גם חריף), שום, ג'ינג'ר, שאלוט |
|
שוחים בשמן קוקוס (חייב להיות עם טעם וריח, אחרת הוא ממש לא בריא לנו) |
|
בתוספת שפע ירקות צבעוניים וטעימים: קישוא, גזר, בטטה, דלעת, תפו"א, צנון, לפת, קולרבי, כרובית מה שבא |
|
הוספתי גם עגבניות ומים עד אמצע הגובה, מלח, פלפל, כורכום הבאתי לרתיחה ובישלתי עוד כמה דקות על אש קטנה ואז חלב הקוקוס נכנס פנימה, התערבב והתבשל |
|
הדגים נחתכו לפיסות בגודל הרצוי לכם (כל דג שמתאים לכם וזמין לכם) |
|
ונזרקו פנימה לתבשיל, עם כמה עלי קפיר ליים מיובשים (כן, אני יודעת שזה ממש לא הדבר האמיתי ובכ"ז, זה מה יש...) |
אפשר להוסיף עלי כוסברה ובזיליקום קצוצים בסוף, למי שאוהב (אני!)
***אה, נזכרתי שכבר יש לי
מנה דומה, אם כי קצת אחרת...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה