יש רגעים כאלה בהם אין יותר מדיי זמן להכין סלט ובכל זאת רוצים ירקות.
ברגעים כאלה אני ממש שמחה שאני נוהגת להיערך מראש ולהכין לי מגוון של ירקות מוחמצים.
זה מנהג יחסית חדש אצלי, אולם אני כ"כ נהנית מהיצירתיות שזה מאפשר וגם מהטעמים המגוונים וכמובן שמהתועלת הבריאותית שיש במוחמצים טבעיים במלח (פרוביוטיקה טבעית מבית).
אז במצב בו אין לי זמן להכין סלט, לחתוך או לתבל אני פשוט לוקחת לקט עלים ירוקים (מקבלת שקית כזו מהחווה האורגנית ממנה עושה משלוחים לאחרונה), מוסיפה כף או שתיים של ירקות מוחמצים ומערבבת.
זהו זה!
לא צריך אפילו תיבול, כי המוחמצים מלאי טעם בפני עצמם!
אפשר להוסיף קצת שמן זית מעל ומהמים של החמוצים, אם זה לא מספיק מתובל לטעמכם
ברגעים כאלה אני ממש שמחה שאני נוהגת להיערך מראש ולהכין לי מגוון של ירקות מוחמצים.
זה מנהג יחסית חדש אצלי, אולם אני כ"כ נהנית מהיצירתיות שזה מאפשר וגם מהטעמים המגוונים וכמובן שמהתועלת הבריאותית שיש במוחמצים טבעיים במלח (פרוביוטיקה טבעית מבית).
אז במצב בו אין לי זמן להכין סלט, לחתוך או לתבל אני פשוט לוקחת לקט עלים ירוקים (מקבלת שקית כזו מהחווה האורגנית ממנה עושה משלוחים לאחרונה), מוסיפה כף או שתיים של ירקות מוחמצים ומערבבת.
זהו זה!
לא צריך אפילו תיבול, כי המוחמצים מלאי טעם בפני עצמם!
אפשר להוסיף קצת שמן זית מעל ומהמים של החמוצים, אם זה לא מספיק מתובל לטעמכם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה