במסגרת האתגר אני מחפשת כל מיני דברים כייפיים להוסיף לתפריט (שממילא הוא מעולה, אז מה אני בלחץ?).
בגלל שהפשרתי את הסלמון הכבוש שלי אני משתמשת בו ביד רחבה במגוון סלטים ומנות.
הפעם אידיתי ירקות ורציתי עבורם מטבל קצת אחר.
אז זה מה שיצא לי
חומרים
כ-10 נתחים של סלמון כבוש
1-2 נתחוני פילה אנשובי בשמן זית
2-3 שיני שום
חופן פטרוזיליה קצוצה
תבלינים לפי הטעם (הדגים דיי מלוחים)
כמה כפות של מיי כרוב כבוש- לפי דרגת הסמיכות אליה רוצים להגיע (אפשר גם לימון)
[זרקתי פנימה גם 1/2 פלפל צהוב, כי הוא פשוט הסתובב פה במטבח]
אופן ההכנה
במעבד מזון טוחנים את הכל היטב למחית חלקה ככל הניתן.
אפשר להוסיף קצת שמן זית אם רוצים, או להחליף את הפטרוזיליה בכוסברה או בעירית.
מכינים ירקות מאודים- מה שאוהבים ומגישים ביחד, לטבילה חופשית.
או שופכים מעט מהמטבל מעל הירקות
בגלל שהפשרתי את הסלמון הכבוש שלי אני משתמשת בו ביד רחבה במגוון סלטים ומנות.
הפעם אידיתי ירקות ורציתי עבורם מטבל קצת אחר.
אז זה מה שיצא לי
חומרים
כ-10 נתחים של סלמון כבוש
1-2 נתחוני פילה אנשובי בשמן זית
2-3 שיני שום
חופן פטרוזיליה קצוצה
תבלינים לפי הטעם (הדגים דיי מלוחים)
כמה כפות של מיי כרוב כבוש- לפי דרגת הסמיכות אליה רוצים להגיע (אפשר גם לימון)
[זרקתי פנימה גם 1/2 פלפל צהוב, כי הוא פשוט הסתובב פה במטבח]
אופן ההכנה
במעבד מזון טוחנים את הכל היטב למחית חלקה ככל הניתן.
אפשר להוסיף קצת שמן זית אם רוצים, או להחליף את הפטרוזיליה בכוסברה או בעירית.
מכינים ירקות מאודים- מה שאוהבים ומגישים ביחד, לטבילה חופשית.
או שופכים מעט מהמטבל מעל הירקות
זה "סתם" סלט יפה שבעלי הכין ופרחים יפים שהגדולה קטפה |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה